Care sunt diferențele dintre seria de produse Lenovo?

Laptopurile Lenovo sunt cunoscute pentru raportul lor calitate-preț. Liu Chuanzhi, împreună cu un grup de zece ingineri cu experiență, au fondat Lenovo în Beijing pe 1 noiembrie 1984 cu 200.000 de yuani. Guvernul chinez a aprobat încorporarea Lenovo în aceeași zi.

Jiǎ Xùfú, unul dintre fondatorii Lenovo, a indicat că prima întâlnire pregătitoare pentru începerea companiei a avut loc în data de 17 octombrie. Au participat unsprezece persoane, întregul personal inițial. Fiecare dintre fondatori a fost membru al Institutului de Tehnologie de Calcul din cadrul Academiei de Științe din China. Numele companiei convenite la această întâlnire a fost Academia Chineză de Științe Computer Technology Research Institute New Technology Development Company.

Lenovo a achiziționat activitatea de calculatoare personale a IBM în 2005, inclusiv liniile de laptopuri și tablete ThinkPad. Achiziția de către Lenovo a diviziei de calculatoare personale a IBM a accelerat accesul pe piețele externe, îmbunătățind în același timp atât brandingul, cât și tehnologia Lenovo. Lenovo a plătit 1,25 miliarde de dolari pentru activitatea de calculatoare a IBM și și-a asumat o sumă suplimentară de 500 milioane USD din datoria IBM. Această achiziție a făcut ca Lenovo să fie cel de-al treilea cel mai mare producător de computere din lume, ca volum.

Pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun laptop pentru dvs., toate notebook-urile lor au fost împărțite în diverse serii de produse. În acest articol, puteți citi despre diferențele dintre toate seriile de produse Lenovo.

Lenovo IdeaPad

Seria Lenovo IdeaPad are ceva pentru toată lumea. IdeaPad-urile sunt disponibile pentru orice situație de utilizare, cum ar fi internetul, procesarea textului sau editarea fotografiilor. Există, de asemenea, o serie IdeaPad de gaming, care vă permite să jucați jocuri la setări medii datorită plăcilor video NVIDIA GeForce. Alegeți un IdeaPad de 14 inci sau mai mic dacă aduceți adesea laptopul cu dvs., în deplasări. Un IdeaPad de 17 inci este potrivit mai ales pentru uz casnic.
● Potrivit pentru toate situațiile de utilizare
● Disponibil în toate dimensiunile

Lenovo Yoga

Un laptop Lenovo Yoga combină cele mai moderne funcții cu ușurința de utilizare și un design subțire și ușor. Vă puteți conecta zâmbind la camera cu infraroșu sau vă puteți bucura de seriale dacă aveți un Yoga cu ecran 4K. Seria Yoga include și laptopuri 2-în-1. Tastatura acestor laptopuri 2-în-1 poate fi rotită cu 360 de grade în jurul ecranului tactil, astfel încât să o puteți folosi și ca tabletă. Ca atare, Lenovo Yoga 2-in-1 este o tabletă și laptop într-unul singur.
● Design subțire
● Cele mai recente funcții, cum ar fi un scanner de amprente sau o cameră cu infraroșu
● Modele 2-in-1

Lenovo ThinkPad

Laptopurile Lenovo ThinkPad sunt special concepute pentru utilizarea în afaceri. ThinkPad oferă opțiuni suplimentare de securitate pentru criptarea fișierelor. Aceste laptopuri folosesc și versiunea Pro a sistemului de operare Windows. Datorită calității foarte bune a construcției, pot suporta cu ușurință o utilizare intensă. Acesta este motivul pentru care un Lenovo ThinkPad este o opțiune atractivă pentru utilizare la birou sau dacă lucrați de acasă. Alegeți un ThinkPad mai mic, ideal pentru deplasare.
● Pentru uz comercial
● Windows 10 Pro

Lenovo ThinkBook

Un laptop de afaceri Lenovo ThinkBook este destinat organizațiilor mici și independenților. Aceste laptopuri sunt ideale dacă lucrați de acasă sau nu aveți o locație fixă la birou. ThinkBook are o dimensiune de cel mult 15 inch, astfel încât să îl puteți lua cu ușurință în deplasare. De asemenea, are o carcasă robustă din aluminiu, o tastatură rezistentă la scurgeri și un cip TPM pentru a vă cripta fișierele. Datorită scanerului de amprentă, vă puteți conecta la Windows 10 Pro rapid și în siguranță.
● Pentru întreprinderi mici și independenți
● Windows 10 Pro
● Dimensiunea ecranului mai mică de 15 inci

Lenovo Legion

Sunteți un jucător cu experiență sau abia începeți? În ambele cazuri, puteți alege un laptop pentru jocuri Lenovo Legion. Aceste laptopuri au cele mai recente plăci video NVIDIA GeForce, care vă permit să jucați toate jocurile preferate. Lenovo Legion are, de asemenea, un sistem puternic de răcire, astfel încât laptopul dvs. să funcționeze optim în timpul jocurilor. Tastaturile se luminează în toate culorile curcubeului pentru o atmosferă suplimentară și vizibilitate în întuneric.
● Pentru jucători
● Plăci video NVIDIA GeForce
● Tastaturi RGB
2 COMENTARII

  1. Ati innebunit, Vremea noua? Astea sunt articole de ziar local, chiar nu mai aveti ce scrie?
    Scrieti despre incompetenta politica locala, precum si despre cea de la guvernare! Este enorma! ENORMA!

    Se face simtita lipsa lui Tanasuc din peisajul jurnalistic.

LĂSAȚI UN MESAJ