spot_imgspot_img
6.6 C
Vaslui
27-feb.-2024

Carlos Santana, operat la inimă: „O să iau o mică pauză, să îmi recuperez sănătatea”

- Advertisement -

Carlos Santana, operat la inimă. Artistul a anunţat că va anula un turneu în Las Vegas, din cauza unei intervenţii chirurgicale la inimă, scrie Variety. Decizia a fost luată pentru a se recupera după operaţia neprogramată.

Carlos Santana, operat la inimă. Muzicianul a publicat miercuri seară o înregistrate video pe contul său de Twitter în care anunţă faptul că va lua o pauză pentru a se recupera după intervenţia chirurgicală. Carlos Santana a precizat că plănuieşte ca din ianuarie 2022 să revină la programul stabilit.

Carlos Santana, operat la inimă

Sâmbăta trecută, a avut loc un incident şi soţia mea a fost nevoită să mă ducă la spital, pentru că mi se întâmpla ceva în piept. Când am ajuns acolo, am aflat că trebuie să ne îngrijim de asta.

O să iau o mică pauză pentru a mă asigura că mă realimentez şi odihnesc şi că îmi recuperez sănătatea, ca atunci când voi cânta pentru voi să o fac aşa cum sunt obişnuit şi să dau 150%”…https://www.romaniatv.net/carlos-santana-operat-la-inima-o-sa-iau-o-mica-pauza-sa-imi-recuperez-sanatatea_6031693.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.