1.6 C
Vaslui
01-dec.-2022

Carmen Dan, răspuns pentru Viorica Dăncilă, după atacul dintr-o carte-interviu: „Duce lipsă de atenție. Să nu uite că Liviu Dragnea a făcut-o premier”

- Advertisement -

Fostul ministru de interne răspunde acuzațiilor lansate la adresa sa de Viorica Dăncilă într-o carte-interviu care urmează să fie publicată în perioada următoare și din care Libertatea a obținut fragmente.

În volum, Dăncilă susține că Dan ar fi cerut îndepărtarea bannerelor în care apărea fostul candidat la prezidențiale.  „Nu a existat un asemenea episod. Nu știu de unde, în ce fel, dar doamna Dăncilă are o dorință exagerată de a întoarce adevărul în favoarea propriei perspective”, spune Carmen Dan, pentru Libertatea. Aceasta invocă un moment la 3-4 luni de la alegerile prezidențiale din 2019, adică în 2020, când ar fi cerut să fie date afișele electorale din sediul unei organizații din județul Teleorman pentru ca acestea să fie înlocuite eventual cu afișe ale candidaților la alegerile locale ce trebuiau să aibă loc în vara lui 2020. „A fost o singură discuție, la o ședință a organizației Videle, la 3-4 luni de la alegerile prezidențiale, deci după terminarea campaniei electorale, când am spus că da, putem da jos afișele cu candidatul nostru la prezidențiale din interiorul organizației. De aici până la a da jos bannerele, nici vorbă de așa ceva. Nici măcar nu eu am provocat discuția. Sediu plătit de Carmen Dan, cu utilități plătite de Carmen Dan, ne pregăteam pentru locale, era normal să dăm jos afișele”, susține Carmen Dan. „A obținut funcții nemeritate” Întrebată de ce crede că Viorica Dăncilă vine cu asemenea reproșuri la doi ani după prezidențiale, Carmen Dan răspunde tranșant: „Mă întreb și eu. Dacă avea ceva de spus, trebuia să o facă atunci. Eu cred că nu-și dorește decât atenție. E greu când ai impresia că te pricepi la toate și că toate funcțiile pe care le-a obținut nemeritat te reprezintă. Să nu uite că Liviu Dragnea a făcut-o premier”. „Am reușit să o cunosc în perioada în care am colaborat, în locul domniei sale aș fi rezervată și atentă. Nu face bine partidului, dacă tot pretinde că este social-democrată, așa cum o tot spune. Repet, eu cred că duce lipsă de atenție”, mai spune fostul ministru de interne.
Citeşte întreaga ştire: Carmen Dan, răspuns pentru Viorica Dăncilă, după atacul dintr-o carte-interviu: „Duce lipsă de atenție. Să nu uite că Liviu Dragnea a făcut-o premier”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.