spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-sept.-2023

Carmen Harra nu își mai dorește un iubit, din cauza unei previziuni avute în urmă cu 30 de ani

- Advertisement -

Carmen Harra, cunoscuta prezicătoare româncă stabilită în America, nu vrea să-și mai refacă viața amoroasă din cauza unei previziuni. Aceasta a fost căsătorită o perioadă destul de lungă, însă și-a pierdut soțul în urmă cu zece ani. Totodată, ea spune că i-a prevestit moartea încă de acum 30 de ani, ceea ce a fost deosebit de dureros pentru ea.

Carmen Harra este o cântăreață de muzică ușoară, pop-dance, latino și scriitoare stabilită în America din anul 1983. Ea a început să cânte de la 9 ani, dar și-a început cariera la 16 ani sub numele Carmen Mureșan. Între anii 1979 și 1987 a făcut parte din grupul muzical Trio Expres. Născută pe 25 martie 1955, la Bistrița, Doina Carmen Mureșan a devenit foarte cunoscută în ultimii ani pentru previziunile pe care le face despre anumite persoane publice dar și situații fie din țara noastră, ori de peste tot în lume.

Carmen Harra, previziuni fatidice

Cunoscuta prezicătoare a trăit o frumoasă poveste de dragoste pe tărâm american care s-a sfârșit trist. Astfel, în urmă cu 12 ani, Carmen Harra anunța moartea soțului ei, lucru pe care l-a prevăzut chiar de la căsătorie. Astfel, ea a mărturisit că acesta este și motivul pentru care nu și-a mai refăcut viața amoroasă, chiar dacă nu este la o vârstă foarte înaintată. …https://www.bzi.ro/carmen-harra-nu-isi-mai-doreste-un-iubit-din-cauza-unei-previziuni-avute-in-urma-cu-30-de-ani-4259613?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.