spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

Carmen Iohannis, lecție de eleganță în vizita din Singapore! Prima Doamnă a impresionat într-o rochie roz creată de Eli Lăslean

- Advertisement -

De fiecare dată când efectuează câte o vizită de stat, ținutele  rimei Doamne sunt în prim-plan. Carmen Iohannis a ales să poarte în vizita de stat de la Singapore o rochie de culoare roz, creată de designerul Eli Lăslean, cu care colaborează de 7 ani de zile încoace. De altfel, Casa Ellis a sărbătorit spre sfârșitul anului trecut 30 de ani de modă plini de  succes, ceea ce înseamnă fidelitatea demonstrată față de clientele sale.

„Colaborarea mea cu doamna Carmen Iohannis a început din ziua de Buna Vestire din 2015, de la ziua Principesei Margareta”, își amintește, cu emoții, Eli Lăslean.

Eli Lăslean este designerul preferat al Primei Doamne, ale cărei ținute Carmen Iohannis le-a îmbrăcat în peste 40 de întâlniri oficiale, așa că ne-a descris rochia purtată de soția președintelui în vizita oficială de la Singapore.

„Rochia roz purtată de Carmen Iohannis în vizita de la Singapore este realizată dintr-o stofă subțire, ușoară, un touch foarte fin, un croi  feminin și o simetrie la terminația mânecilor. Elementul de detaliu este aplicația argintată din talie care îi oferă un plus de eleganță. Este o apariție rafinată! Am lucrat preț de câteva zile la această ținută”, ne-a povestit Eli Lăslean despre rochia realizată special pentru Prima Doamnă…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/carmen-iohannis-lectie-de-eleganta-in-vizita-din-2249023.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.