Carnagiu la Iaşi! Doi morţi şi doi răniți grav în urma unui impact frontal pe drumul european

În urmă cu câteva minute în localitatea ieșeană Strunga, pe drumul european a avut loc un accident rutier. Din primele informații se pare că două autoturisme s-au izbit frontal. În urma impactului au rezultat doi morți și un rănit. Ambele persoane care au decedat se aflau în autoturismul înmatriculat pe județul Neamț. Cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare. Traficul se desfășoară fără dificultăți.
„Grav accident rutier pe DN 28, Strunga, județul Iași, soldat cu decesul a două persoane. Accidentul s-a produs pe fondul unui carosabil uscat, cauza probabilă fiind depășirea neregulamentară, pe un sector marcat cu linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate. Traficul se desfăşoară pe un sens, dirijat de Poliție”, se arată în mesajul transmis de DRPD Iași.La fața locului s-au deplasat echipaje medicale care acordă primul ajutor victimelor. De asemenea, la locul accidentului se află și polițiștii care fac măsurătorile necesare.

„În accidentul rutier de la Strunga au fost implicate două autoturisme. În autoturismul de Botoșani se aflau doup persoane C.D. în vârstă de 31 de ani care a suferit un politraumatism, traumatism toraco-abdominal, traumatism bazin, fractură antebraț și o femeie, R.O. de 28 ani, cu politraumatism, fractură bazin. Ambele persoane au fost transportate la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. În vehicului de Neamț se aflau tot doi pasageri. D.R.S. în vârstă de 22 de ani a decedat suferind leziuni incompatibile cu viața iar H.F. de 47 de ani, încarcerat, a murit”, a declarat profesor universitar doctor Diana Cimpoeşu, şeful UPU-SMURD Iaşi.

De asemenea ISU Iași a trasmis un comunicat cu privire la accidentul produs în localitatea ieșeană Strunga. Momentan cauzele producerii accidentului nu au fost stabilite.
„Ora 21.14, apel 112, accident rutier în localitatea Strunga, comuna Strunga, județul Iași, pe Drumul European DE583, între două autoturisme. S-au deplasat la locul accidentului o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat, un echipaj de la SAJ Iași.
În urma accidentului rutier au rezultat patru victime, o femeie 31 ani, și 3 bărbați de 47, 28 și 22 ani, din care două încarcerate, iar două victime au fost declarate decedate. Cele două victime de 31 și 28 ani au fost transportate la UPU Sfântul Spiridon Iași. Cauzele producerii accidentului sunt cercetate de echipajele politiei rutiere”, se arată în comunicatul trasmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași.  … https://www.bzi.ro/carnagiu-la-iasi-doi-morti-si-un-ranit-grav-in-urma-unui-imapct-frontal-pe-drumul-european-exclusiv-galerie-foto-video-4094654?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ