„Cârnat” a ajuns dupã gratii, pentru viol!

S-A PRÃJIT!…Noi arestãri în dosarul miresei de etnie rromã din Bârlad, rãpitã înainte de nuntã în 2019, pe 9 martie! Din cele sase mandate de arestare preventivã, emise de judecãtorii bârlãdeni pe 11 februarie 2019, pentru comiterea infractiunii de lipsire de libertate în mod ilegal si complicitate la infractiunea de viol, pe 22 martie anul acesta a mai fost pus unul în executare. Vilson Stãnescu, zis „Cârnat”, care din 2019 a fost fugit din tarã si dat în urmãrire internationalã prin Interpol, a fost prins si audiat, pe 22 martie, fiind încarcerat. Judecãtorul bârlãdean de drepturi si libertãti i-a respins lui Vilson Stãnescu solicitarea de a fi arestat la domiciliu sau, dacã se putea , sã fie pus sub control juduciar. Povestea rãpirii miresei de 27 de ani si calvarul incredibil prin care a trecut femeia, este desprinsã parcã dintr-un film horror. Dosarul penal privind lipsirea de libertate în mod ilegal, viol si complicitate la viol a fost instrumentat de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, fiind si în prezent pe rol.

La Judecãtoria Bârlad, pe 22 martie a.c., a avut loc audierea inculpatului Stãnescu Vilson, poreclit „Cârnat”, în cazul sãu s-a dispus arestarea în baza mandatului de arestare preventivã emis încã din februarie 2019 de Judecãtoria Bârlad. Mãsura arestãrii preventive a inculpatului Stãnescu Vilson, dispusã în baza mandatului de arestare a fost pusã efectiv în executare, acesta fiind încarcerat la data de 22.03.2021. Instanta bârlãdeanã a respins totodatã cererea de revocare sau de înlocuire a mãsurii arestãrii preventive cu mãsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, formulatã de inculpat prin apãrãtor, ca neîntemeiatã. Sentinta nu este definitivã, fiind deja atacatã cu apel de Vilson Stãnescu.

Filmul rãpirii tinerei mirese…

Daniela B. de 27 de ani, a mers pe 9 martie 2018, la un salon de coafurã, la orele 15.00, pentru cã a doua zi avea nuntã. Conform Referatului privind solicitarea emiterii mandatelor de arestare preventivã, întocmit de pocurorul de caz, Daniela B, a chemat un taxi pentru a pleca acasã, dupã ce s-a coafat, deoarece a doua zi avea nunta, programatã la o pensiune lângã Bârlad. Când fata s-a îndreptat spre taxi, a fost opritã de Toderitã Nastasiu, care era cu un Logan alb, care s-a prezentat ca fiind politist, i-a arãtat o legitimatie, precum si un pistol pe sub hainã, prins într-un toc. Nastasiu era însotit de Vilson Stãnescu, iar când fata a refuzat sã meagã la masina lor, precizând cã va veni la politie cu tatãl ei, a fost efectiv luatã pe sus si bãgatã cu forta în Logan. Masina a mers cãtre Galati, unde în localitatea Cuca a oprit si la volan a trecut Marcel Brãtianu, cel care o „revendica” pe mireasã, si pentru care a organizat tot acest „scenariu” ca sã o ia fortat de nevastã. Au ajuns la Brãila, la Bãncutã Ionel zis Biba, un infractor extrem de periculos, recidivist. La Brãila erau si Regiu Brãtianu, fratele lui Marcel, Dinarca Brãtianu, mama acestuia si Mihai Covrigel, tatãl, precum si Verginica Mihai, sotia lui Biba, Somna Petrache, sotia lui Regiu, Vilson Stãnescu si sotia sa Mihai Daniela. Toti au fost martori la violul care a avut loc în seara de 10 martie, când Marcel a fortat-o pe Daniela B., sã întretinã raport sexual cu el. Cum fata s-a opus, a fost ajutat de Dinarca, Covrigel si Vilson Stãnescu, zis Cârnat, care au tinut-o de mâni pe fatã, i-au rupt hainele de pe ea si astfel Marcel a putut consuma actul sexual. De remarcat cã, asa cum se precizeazã si în referatul procurorului de caz pentru emiterea mandatelor de arestare, Daniela B. era virginã, Marcel a prezentat mamei si restului clanului un cearsaf si un prosop care prezentau urme de sânge, dovedind astfel cã „mireasa” lui, bãtutã si violatã, fusese virginã. Dupã ce fata a mai fost violatã de câteva ori, pe data de 12 martie, ea a cerut sã fie dusã acasã, la pãrinti, unde i-a „promis” lui Marcel cã se va cãsãtori cu el. Acesta, însotit de rudele sale, care au fost complice la aceste acte de barbarism (rãpire si viol), au mers la Galati unde l-au chemat pe tatãl fetei ca sã se înteleagã. Numai cã, tatãl si bunicul fetei au luat-o acasã, refuzând sã discute cu Dinarca si copiii ei despre vreo cãsãtorie. Daniela si rudele ei au fãcut reclamatie la Politia Bârlad, iar dosarul a fost trimis în judecatã în februarie 2019 si de atunci se tot judecã.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ