17.7 C
Vaslui
02-oct.-2022

Caro a ramas singur

- Advertisement -

O SCOATE LA CAPÃT… Adrian Porumboiu este mai hotãrât ca oricând sã scape de Lopez Caro. Episodul care a umplut paharul s-a consumat ieri, când tehnicianul spaniol nu s-a prezentat la niciuna dintre cele douã sedinte de pregãtire. Din aceastã cauzã, în cursul zilei trecute, colaboratorii lui Caro, Rosu si Maqueda au decis sã îsi rezilieze de comun acord contractele cu FC Vaslui. Din ce a precizat finantatorul ‘‘galben-verzilor’’, demiterea ibericului, pe seama cãruia se pune toatã pasa proastã pe care o traverseazã echipa, este în momentul de fatã o chestiune de doar câteva zile.

Lopez Caro a rãmas fãrã colaboratori. Secunzii Laurentiu Rosu si Jose Maqueda si-au reziliat ieri pe cale amiabilã contractele de muncã încheiate cu FC Vaslui. Caro nu a fost prezent ieri la antrenamente, si asta deoarece conform programului de pregãtire stabilit de iberic, jucãtorii trebuiau sã aibã o mini-vacantã de cinci zile. Cu toate acestea conducerea clubului i-a înstiintat pe fotbalisti cã trebuie sã fie prezenti la antrenamente, chiar si în lipsa tehnicianului. Sedintele de pregãtire de ieri au fost conduse de Pancu, Adailton si Wesley. Finantatorul ‘‘galben-verzilor’’ a declarat cã secunzii au ales sã plece deoarece s-au sãturat si ei de metodele de lucru ale tehnicianului spaniol : ‘‘În momentul în care principalii colaboratori ai tãi s-au sãturat de tine înseamnã ceva. Când echipa are antrenamente si el nu e în Vaslui, ce mai e de spus ? Si-au dat si colaboratorii seama cã el nu vrea performantã. El nu a dorit decât sã ne provoace si sã arunce cuvinte grele. Vorbiti cu Maqueda, vorbiti cu tot stafful si o sã vedeti pãrerea lor. Le-am oferit cele mai bune conditii, dar Caro avea alte planuri.’’ Desi îsi anuntase elevii cã liber pânã vineri inclusiv, Lopez Caro se va întoarce astãzi la Vaslui pentru a-si reintra în atributiuni, dar Adrian Porumboiu a dat asigurãri cã spaniolul nu va mai poposi pentru prea mult timp în Moldova. Primul pas a fost deja fãcut, acum mai urmeazã doar ca cei din conducerea FC Vaslui sã speculeze greselile comise de Caro în ceea ce priveste exercitarea atributiilor de serviciu. Rãmâne de vãzut cât va rezista Caro la Vaslui, mai ales cã acum va trebui sã se descurce de unul singur. Rãmas fãrã translator va fi curios de urmãrit cum se va descurca la antrenamente, în ce limbã va da indicatiile si cum va discuta cu cei din conducerea clubului.

‘‘Telenovela este pe sfârsite. Asistati la ultimul episod’’

‘‘Telenovela care ruleazã acum la Vaslui este pe sfârsite. Acum asistati la ultimul episod. Sunt convins cã peste câteva zile putem vorbi de lucruri serioase. Ne pare rãu cã FC Vaslui a tinut capul de afis dar nu e vina noastrã. Lopez Caro spune cã are viatã de cosmar la FC Vaslui, dar noi i-am burdusit conturile asa cum trebuie. Din acest punct de vedere probabil conduce detasat în România, la fel si la capitolul nesimtire, pentru cã iatã nu a venit la antrenamente. Sunt ferm convins cã vom clarifica odatã situatia. Dacã nu se va prezenta la antrenamente , categoric vineri vom avea antrenor. Nu vã pot da încã nume pentru cã trebuie sã rezolvãm situatia cu Lopez Caro, sã cãutãm calea juridicã.’’

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.