spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Caro, din nou in carti

- Advertisement -

REUSITÃ… Vasluiul a început iesitã din mânã meciul de la Bucuresti, iar dinamovistii nu s-au lãsat mult invitati la atac. Au marcat repede si credeau cã jocul e ca si câstigat. “Galben-verzii” au replicat rapid, “dubla” lui Wesley aducând o nouã victorie pentru trupa lui Caro. Norocul din finalul jocului, atunci când N’Doye a trimis în transversalã dintr-un penalty inventat de Constantin a fãcut ca Vasluiul sã reintre în lupta pentru locurile fruntase.

Dupã un început mai slab, “galben-verzii” s-au vãzut condusi din minutul 17, atunci când Liviu Ganea a înscris cu o superbã loviturã de cap, de la 13 metri, dupã centrarea lui Bordeanu. Wesley Lopez este aproape de a readuce Vasluiul în joc, atunci când a încercat o foarfecã pe spate, dar mingea a trecut milimetric pe lângã poarta lui Curcã. A doua parte a primei reprize a fost una peste asteptãri, Vasluiul reusind sã întoarcã rezultatul si sã intre la pauzã în avantaj. Lucian Sânmãrtean pe post de servant, iar Wesley Lopes la finalizare, acesta a fost scenariul trupei lui Caro. Primul gol a fost reusit dupã un “un-doi” perfect reusit de Sânmãrtean si Wesley, iar brazilianul (33), ajutat de Bordeanu a restabilit egalitatea. La numai cinci minute, acelasi Sânmãrtean gãseste spatiul liber în defensiva dinamovistã si îl serveste perfect pe Wesley, care înscrie cu capul din opt metri. Chiar dacã în partea secundã, Dinamo a iesit de la cabine mai nervoasã, mai ales cã o eventualã victorie i-ar fi adus pe prima pozitie a clasamentului, “galben-verzii” au rezistat pânã spre finalul meciului. Lopez Caro a încercat sã închidã meciul, atunci când l-a trimis pe teren pe Costin în locul lui Sânmãrtean, însã chiar dacã Vasluiul juca cu doi închizãtori, problemele mari au apãrut în ultimele minute ale jocului. În minutul 90, Liviu Ganea obtine un penalty inexistent, dupã o fazã în care Kuciak nu numai cã nu l-a atins pe Ganea, dar s-a lovit de colegul sãu, Milanov. Fostul jucãtor al Vasluiului, Ousmane N’Doye a ratat trimitând mingea în barã, iar “galben-verzii” obtin trei puncte foarte importante. În ultima fazã a jocului, “alb-rosii” au mai cerut o loviturã de pedeapsã, Kuciak blocându-l pe Niculae, însã centralul vâlcean nu a acordat nimic.

“Nici vorbã de penalty”

Finantatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu a explicat faza din care dinamovistii au cerut o nouã loviturã de pedeapsã în ultima fazã a meciului din Stefan cel Mare. Fostul arbitru international considerã cã nici vorba de penalty, iar centralul a judecat excelent faza respectivã. “Niculae are mingea, portarul duce piciorul drept în fatã, dar Niculae atacã pe piciorul stâng, care stã înfipt în teren. Dacã Niculae ataca mingea pe parte exterioarã, unde ridicã portarul nostru piciorul, era penalty, dar asa, nici vorbã. Eu sunt specialist în arbitraj si faza e foarte bine judecatã de arbitru. De la Vaslui nu vin niciodatã niciun fel de comenzi la arbitri”, a spus Porumboiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.