spot_img
25.1 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Caro le face pe toate

- Advertisement -

ÎNCÃPÃTANARE… Tehnicianul Lopez Caro nu a renuntat nici dupã ce a fost lãsat baltã de colaboratorii sãi. A fost la antrenamente ca si cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Sedinta de pregãtire a condus-o de unul singur, nici mãcar antrenorul de portari nemaidorind sã continue în acest mod.

Caro a revenit la antrenamente desi conform programului stabilit de el, jucãtorii ar fi trebuit sã aibã liber pânã vineri inclusiv. Decizia tehnicianului vine la doar o zi dupã ce finantatorul Adrian Porumboiu a anuntat cã îl va demite dacã nu se va prezenta la sedintele de pregãtire. Totusi, tehnicianul a motivat schimbarea programului nu pe faptul cã îi este fricã de demitere, ci pe faptul cã antrenamentele sunt necesare în vederea sustinerii partidei amicale contra formatiei Dacia Chisinãu. Caro a venit, de unul singur, cu jumãtate de orã înaintea elevilor sãi, a pregãtit terenul si plimbat în tot acest timp îngândurat pe gazon. Înaintea începerii sedintei de pregãtire Caro i-a strâns pe fotbalisti la mijlocul terenului si a tinut o “cuvântare” de câteva minute. Si-a scos apoi un caietel si un pix si trecut la treaba. Desi nu a fost ajutat de secunzi si nu a avut pe nimeni care sã îi traducã indicatiile, Caro s-a descurcat fãrã prea mari probleme în a se face înteles.

A plecat si antrenorul cu portarii

Caro a trebuit sã îi coordoneze si sã le dea sarcini si portarilor, asta dupã ce antrenorul Ioan Mangeac, prezent initial pe gazon, a hotãrât sã pãrãseascã baza sportivã. Antrenorul cu portarii, în momentul plecãrii a declarat: “Nu pot fi pãrtas pentru un om care se încãpãtâneazã sã intre în derizoriu. Nu întelege cã nu mai este dorit, iar în încãpãtanarea lui crede cã le stie pe toate. Am decis sã mã retrag, însã nu cred cã de unul singur poate sã facã totul.”

Pancu a absentat

Daniel Pancu nu poate trece peste conflictul cu Lopez Caro si asa cum declara în urmã cu ceva timp, câtã vreme ibericul va fi antrenor el nu se va prezenta la sedintele de pregãtire. Dacã în urmã cu douã zile, în absenta lu Caro, Pancu ajutat de Adailton si Wesley, a condus antrenementul, ieri acesta nu a fost prezent la stadion.

Gerlem a început sã loveascã mingea

Gerlem pare sã progreseze pe zi ce trece. Accidentat în urmã cu mai bine de douã luni, la partida de pe teren propriu contra echipei FCM Târgu Mures, brazilianul si-a intensificat pregãtirile, si pe lângã alergãri a început sã facã si exercitii ce îl solicitã mai tare. La antrenamentul de ieri acesta s-a “jucat” minute bune cu mingea, pe lângã jonglerii, mijlocasul exersând si câteva suturi spre poartã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.