-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Cartea scriitoarei Dorina Stoica, „Sentimente sub formã de acatist”, lansatã la Bârlad!

- Advertisement -

NU RATATI… Dorina Stoica a publicat în vara anului 2021, cartea de versuri „Sentimente sub formã de acatist” la Editura Papirus Media din Roman, în colectia 2021, „Anul Garabet Ibrãileanu-150 de ani de la nastere”. Cartea va fi lansatã sâmbãtã, 30 aprilie, ora 12.00, la Centrul Mihai Eminescu din Bârlad si este recomandatã de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din România – Filiala din Roman si de Societatea Clepsidra din acelasi oras.

Hotãrâtã sã-si sporeascã talantul primit de la Dumnezeu si descoperit încã din primii ani de scoalã, Dorina Stoica parcurge un traseu literar absolut uimitor!. A publicat, începând din anul 2008 când a debutat, 15 cãrti de poezie si prozã si planuri ambitioase pentru viitor. Dacã primele 3 – 4 plachete de versuri, majoritatea religioase, au trecut aproape neobservate, aceastã autoare din Bârlad, pe lângã talentul nativ si munca sustinutã de a scrie cãrti, a publicat în reviste, în antologii, a intrat în competitii, s-a evidentiat pe plan national, a devenit cunoscutã, iubitã de cititori si apreciatã de critica literarã. A cîstigat premii la concursuri de literaturã si a devenit colaboratoare a multor publicatii tipãrite si on-line. Este membrã la Uniunea Ziaristilor Profesionisti, Filiala Bacãu. În vara anului 2021, Dorina Stoica a publicat cartea de versuri „Sentimente sub formã de acatist” la Editura Papirus Media din Roman, în colectia 2021,”Anul Garabet Ibrãileanu-150 de ani de la nastere”, carte recomandatã de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din România – Filiala din Roman si de Societatea Clepsidra din acelasi oras.

Cartea va fi lansatã sâmbãtã, 30 aprilie, ora 12, la Centrul Mihai Eminescu din Bârlad. Va participa presedintele Filialei Bacãu a Uniunii Scriitorilor din România (din care face parte si poeta noastrã) – inginer Dumitru Brãneanu (poet si publicist) si alti scriitori din Bacãu si Bârlad (conform afisului). „Vã astept la Centrul Mihai Eminescu sã încheiem Sãptãmâna Luminatã cu poezie, dar mai ales cu bucuria de a fi împreunã dupã aproape doi ani de restrictii determinate de pandemie.”, este invitatia publicã, lansatã de Dorina Stoica.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.