3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Cartierul unde nimeni nu se teme de pandemie: „Noi ne distrăm. Luni suntem în petrecere şi terminăm marţi, miercuri”

Imagini cum rar pot fi văzute în cel mai mare cartier de romi din România. În Craiova, oamenii nu par afectați de pandemie și își trăiesc viața așa cum le place.

Cartierul unde nimeni nu se teme de pandemie. Deşi numărul cazurile de coronavirus a explodat în ultima perioada, romii dintre-un cartier din Craiova nu par să fie speriaţi. Ei îşi trăiesc viaţa aşa cum au făcut şi până acum.

În Craiova este cel mai mare cartier de romi din România. Aceştia nu se tem de pandemie şi duc în continuare viaţa cu care sunt obişnuiţi.

„Noi ne distram, că așa trebuie. Așa e viata noastra, așa e tabietul nostru. Ne simțim bine împreună, cine vrea să vina alaturi de noi ii primim. Cartierul e cel mai mare cartier de tigani din România. Ţiganul e cultivat și nu facem diferenţe între români și țigani. Bem și mancam impreuna, dacă trbuie ajutor, dam. Luni suntem deja în petrecere și terminăm marți, miercuri”, spune unul dintre cei romii din cartier.

Doamna Gabia Artizanala și-a crescut copiii cu banii făcuți din croitorie. De 40 de ani face haine țigănești și se mândrește cu o familie numeroasă.

„Mă ocup de croitorie. Fac fuste țigănești, le trimit în America, Canada. De acolo trăim. Mărgelele sunt cusute manual, fără desen,fără nimic.  Maşina de cusut nu o dau pe 10.000 de euro. Mi-a crescut copiii maşina asta. …https://www.romaniatv.net/cartierul-unde-nimeni-nu-se-teme-de-pandemie-noi-ne-distram-ca-asa-trebuie-cine-vrea-sa-vina-alaturi-de-noi-ii-primim_5842793.html

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here