3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Cãrutas mort în urma unui accident rutier!

Victime…Un accident rutier a dus la moartea unui bãrbat, dupã ce cãruța pe care o conducea a fost lovitã de un autoturism pe raza comunei Ferești. Impactul a fost devastator, practic, cãruta a fost ruptã în douã. Pe lângã cãrutas si calul a murit.

Astãzi, 4 octombrie a.c, conform comunicatului de presã din cadrul ISU Vaslui, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o ambulanțã SMURD tip C1 (echipaj de terapie intensivã mobilã) la un accident rutier produs pe DJ 246A, în raza localitãții Ferești, comuna Ferești. În accident au fost implicate un autoturism, un atelaj hipo și douã persoane. La sosirea echipajului de intervenție au fost gãsite douã victime, una dintre acestea (cãruțașul) aflându-se în stare de inconștiențã. Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar, din nefericire, victima nu a rãspuns manevrelor de resuscitare. Medicul a constatat decesul victimei. Cea de-a doua persoanã implicatã în accident (conducãtorul auto) a fost evaluatã de echipajul ambulantei SMURD urmând a fi transportatã la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgențã Vaslui.

Chiar și dupã nenumãrate campanii de informare inițiate de Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui, cãrutașii sunt în continuare un adevãrat pericol public. Continuã odiseea abaterilor comise de conducãtorii vehiculelor cu tracțiune animalã, care constituie principala cauzã a producerii accidentelor de circulație pe raza localitãților din județului Vaslui. Lucrurile par sã nu se fi schimbat nici în primele zile ale lunii octombrie, când munca câmpului e în plin sezon. Vom reveni cu mai multe detalii.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here