18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Casa Andreei Marin, călcată de hoţi

Atac la casa Andreei Marin din Voluntari. Hoții au încercat să intră în casă. Din fericire, s-a declanşat alarma, iar angajaţii firmei de pază au intervenit la timp.

Casa Andreei Marin a ajuns din nou în atenţia hoţilor. Sâmbătă seara, indivizi necunoscuţi au încercat să pătrundă în locuiţa din Voluntari a vedetei TV, anunţă România TV. Hoții ar fi sărit gardul casei și ar fi încercat să intre pe un geam. Din fericire pentru Andreea Marin, s-a declanşat alarma, iar hoţii au fugit. Angajaţii firmei de pază care au intervenit după declanşarea alarmei au fost cei care au alertat Poliţia după ce au fost găsite urme de efracţie.La casa Andreei Marin au ajuns astfel şi poliţişti de la criminalistică, care au luat amprente, pentru a putea da de urma celor care au vrut să-i spargă casa vedetei.

„Colegii mei din cadrul Poliției Orașului Voluntari au fost sesizați de către o societate de pază cu privire la faptul că la un imobil din orașul Voluntari a fost comisă o tentativă la infracțiunea de furt calificat. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orasului Voluntari pentru efecturea de cercetări specifice.

În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat”, a transmis purtătorul de cuvânt IPJ Ilfov Anne-Marie Ciolcă, pentru Antena 3. ….https://www.romaniatv.net/casa-andreei-marin-calcata-de-hoti_5360028.html

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here