-10.5 C
Vaslui
09-feb.-2023

Casă incendiată la Bârlad, de la un scurt circuit. Proprietara a făcut atac de panică! (FOTO)

- Advertisement -

GHINION… O bătrână de 79 de ani a rămas fără jumătate de casă, în urma unui incendiu. Femeia a suferit un grav atac de panică, primind îngrijiri medicale de specialitate. Incendiu s-a produs pe strada Iordache Gane din Bârlad, focul amenințând întreaga casă și alte trei locuințe din jur. Intervenția a durat peste două ore. Cauza izbucnirii focului a fost un scurt circuit electric.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit în seara de 27 aprilie, cu trei autospeciale de stingere cu și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din municipiul Bârlad, pe strada Iordache Gane. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent în două camere ale casei și exista pericolul de extindere la restul imobilului și la alte trei locuințe. Proprietara casei cuprinse de incendiu, o femeie în vârstă de 79 ani, a suferit un atac de panică, aceasta primind îngrijiri medicale de la echipajul unei ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

“Pompierii militari au acționat pentru lichidarea incendiului, în același timp intervenind și pentru protecția bunurilor aflate în pericol. După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 40 metri pătrați din locuință, piese de mobilier, bunuri electrocasnice, precum și diverse produse textile. Au fost salvate bunurile aflate în pericol. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.