Casă mistuită de flăcări, la Cîndeşti

Un incendiu, care s-a petrecut în localitatea Cîndeşti, a distrus o casă.

Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112, înregistrat în dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ în jurul orei 16:45.

Au plecat la drum militarii de la Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Cînd au ajuns la locul indicat de apelant, militarii au constatat că focul se manifesta la etajul locuinţei. La stingerea incendiului militarii au fost susţinuţi de pompierii voluntari din cadrul SVSU Cîndeşti, care au intervenit cu autospeciala din dotare, aceştia ajungînd primii la locuinţa în flăcări şi au lucrat pentru localizarea focului şi limitarea pagubelor.

Flăcările au transformat în scrum acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, ferestre şi uşi de la parter şi etaj, dar şi bunuri materiale aflate pe terasă şi în casă. Cadrele USU au ajuns la concluzia că cel mai probabil nenorocirea a fost provocată de coşul de fum neprotejat termic faţă de un material combustibil……….http://monitorulneamt.ro/casa-mistuita-de-flacari-la-cindesti/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ