spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
22-feb.-2024

Cascadorul de ocazie din sensul giratoriu de la Casa de Sănătate n-a scăpat de arestul preventiv (VIDEO)

- Advertisement -
DECIZIE NORMALĂ… Tânărul era sub influența băuturilor alcoolice și nu avea permis de conducere, așa că judecătorii Tribunalului Vaslui au decis: arest preventiv, nu în libertate!

GHINION … Chiar dacă judecătorii la prima instanță i-au dat măsura controlului judiciar (Judecătoria Vaslui), “cascadorul” de 21 de ani care s-a dovedit că era absolut illegal la volan (beat și fără permis auto), n-a scăpat de arestul preventiv. Decizia de emitere a mandatului de arestare preventivă aparține magistraților Tribunalului Vaslui, care ieri au decis să anuleze sentința dată de magistrații Judecătoriei Vaslui și au rejudecat cauza.

“Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui împotriva încheierii judecătorului de drepturi și libertăți al Judecătoriei Vaslui din 22.08.2022 pe care o desființează în totalitate. Rejudecând, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui formulată în dosarul de urmărire șI dispune arestarea preventivă a inculpatului Chirilă Adrian, în prezent aflat sub măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 30 de zile începând cu data punerii în executare a măsurii preventive, pentru comiterea unei infracţiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi a unei infracţiuni de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Ia act că inculpatul intimat a fost asistat de apărător ales. Definitivă”, a stabilit ieri, judecătorul de drepturi și libertăți al Tribunalului Vaslui.

Tânăr și neliniștit! Și fără permis… la volan!

Tânărul Adrian Chirilă a ajuns în fața judecătorilor de drepturi și libertăți după ce, duminică dimineață, pe 21 august, a fost protagonistul unui accident rutier petrecut în sensul giratoriu de la Casa de Asigurări de Sănătate. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul era sub influența băuturilor alcoolice și nu avea permis de conducere. Vasluianul nu este la prima faptă de acest gen. În 2019 a sustras, din curtea unei societăți comerciale, un autoturism și a plecat la plimbare prin oraș. Plimbarea sa a fost scurtată de către polițiști, care l-au oprit în trafic și l-au prins, ca și acum, la volan, fără permis. Cu dosar penal s-a ales și prietenul tânărului cascador de ocazie, un vasluian de 24 de ani. Acesta este cercetat pentru încredințarea unui autoturism unei persoane care nu deține permis de conducere. Din imaginile suprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă se vede cum acesta a scăpat controlul volanului la intrarea în sensul giratoriu, iar mașina a început să zboare până s-a izbit în copac, având drept rampă de lansare bordurile destul de înalte care diferențiau carosabilul de spațiul verde. Impactul s-a produs la ora 04.29 dimineața.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.