spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Câstigãtorii Concursului „Cea mai frumoasã poveste de dragoste”

- Advertisement -

PREMII… Concursul „Cea mai frumoasã poveste de dragoste” si-a desemnat câstigãtorii. Marele Premiu a revenit, pentru al doilea an consecutiv, fostului ziarist Romeo Cretu. La categoria Seniori, Premiul I fost revendicat de profesorul Sorin Popoiu, iar Premiul II, de cãtre învãtãtoarea Angelica Manole. La categoria Adulti, premiile au fost împãrtite astfel: Premiul I – Dragos-Gabriel Ofileanu, Premiul II – Florin Traian Linu, Premiul III – Dãnut Manea, Mentiuni – Ionut Bucãtaru, Ionut Benghia, Doru Vasile Genez, Daniel Corneliu Grosu.

Lista câstigãtorilor continuã cu cei de la categoria Adolescenti: Premiul I – Andra Stefania Chiratcu, Premiul II – Sorina – Alexandra Botnaru, Premiul III – Nicoleta Tocariuc, Mentiuni – Denisa Adriana Sava, Petruta-Mãdãlina Munteanu, Nicola Cosmina Boureanu si Emanuela Dãrângã. Festivitatea de premiere a avut la Biblioteca Judeteanã „Nicolae Milescu Spãtarul” Vaslui. „Juriul a fost format din Diana Mazga, director Cãrturesti Vaslui, Vlad Poianã, învãtãtor si membru al Cenaclului ProLitera si Cãtãlin Bortã, bibliotecar si membru al Cenaclului ProLitera, cãrora le multumim pentru implicare. Activitatea a fost coordonatã de bibliotecarii Gina Pãun si Cãtãlin Bortã de la Compartimentul Împrumut la Domiciliu pentru Adulti. Multumim tuturor participantilor pentru cã ne-au încântat sufletele prin cuvintele alese puse pe hârtie, sponsorilor: Cãrturesti Vaslui si Cristi Hâncu pentru sprijinul acordat!”, a transmis Biblioteca Judeteanã „Nicolae Milescu Spãtarul” Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Să mă cac pe premiul lor, iaca na, mare lucrare literală..🤮🤮🤮 ce dracu, chiar nu mai exista demnitate in tara asta, chiar inventam tot felul de tâmpenii 😡😡

  2. Bag de seamă că și creatia literară trebuie să „sufere” de limitarea mandatelor, ca la Președinție. Cine a câștigat o dată sau, în cazul de față, de două ori consecutiv, halt! În naivitatea mea, am crezut că, dacă ai ceva de spus/scris, trebuie să spui/scrii. Cât de tare m-am înșelat! Îi multumesc domnului/doamnei „studiu de caz” pentru clarificare.
    PS: Acum, dacă tot mi-am recunoscut „abuzul”, trebuie să înapoiez diploma primită?

  3. Dragii mei , lasati pe altii.. cei care ati castigat deja. E putin cam mult, nu credeti? Ar trebui modificat regulamentul pentru cei care au luat Marele premiu sa se puna stop. Sa nu fie cu repetitie. Pentru a incuraja si pe altii sa participe . In rest felicitari tuturor participantilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.