14.8 C
Vaslui
26-sept.-2021

CÂSTIGUL ZILEI: Piscina de la Pãdureni produce chiar si 22.000 lei pe zi. Husenii, supãrati pe… piscinutele din târg!

CONTRAST… Primarul de la Pãdureni, Temistocle Diaconu, a spus public faptul cã piscina din comuna sa a devenit un punct de atractie, care reuseste, iatã, sã îi aducã în bugetul local nu mai putin de 22.000 lei, într-o singurã zi! Ba, mai mult, toate modernizãrile fãcute la baza de agrement, foisoarele, luciul de apã pentru pescarii amatori, etc, reusesc sã atragã în asa manierã oamenii din întreaga zonã, cã, se întâmplã, spune alesul de la Pãdureni, ca grupuri de oameni sã facã cale-întoarsã, dupã ce la piscinã nu mai e loc sã arunci un ac, de câti doritori de relaxare se adunã în locatia Pãdurenilor.

În fata unei asemenea vesti, fireste cã husenii nu au rãmas indiferenti! Reactiile celor care si-au amintit cã si „orasul dintre vii” are si el o asemenea bazã de agrement, la Recea, gatã fãcutã de altii, înainte de Revolutie, au fost prompte. Cu bazin mare, cu bazin mic si cu destul spatiu pentru a transforma locul într-o adevãratã atractie zonalã, care sã bucure lumea, dar sã aducã si bani la bugetul urbei, „Recea” a fost lãsatã în paraginã, iar oamenii nu uitã acest lucru. „De ce?! Când, iatã, Pãdureniul reuseste sã dovedeascã fãrã pic de tãgadã, cam ce bani buni se pot scoate dintr-un asemenea obiectiv public, dacã existã spirit de gospodar si bune intentii la cei care conduc comunitatea”, a scris Mioara Ruja, pe o retea de socializare. „Ce vorbiti voi aici, degeaba? Si-au fãcut smecherii din oras piscinute mici si mititele, ca sã scoatã bani pentru ei. Sã ne ducem acolo, unde suntem trei pe metru pãtrat, ca sã le facem lor profit. La Recea, unde e spatiul larg, frumos, verde, traditie localã, era mai bine, dar problema este cã nu era piscinuta lor. Nu intrau încasãrile în buzunãrasul lor. Am auzit cã vor face si Recea. Când? Nu vã e rusine, sã vã ia fata la nivelul acesta Temistocle de la Pãdureni? Noi suntem un oras, un municipiu european, dar oare sã fie mai capabili cei de la Pãdureni, sã facã modernizãri, care sã producã bani din agrement, iar noi, nu?! Vai de capul nostru. Scuze nu existã. Existã doar interese. Lucrez în Franta din 2014. Aici e un oras cam cât Husul, mai mic. Cum ar veni, duminica, când ies cu familia la o piscinã, sã nu am unde si sã ne deplasãm în vreun satuc alãturat pentru o baie!? Pãi, ar râde si curcile, dacã ar putea. Dar lumea e civilizatã. Un oras sã nu aibã o bazã publicã de agrement? Ziceți mai bine cã suntem sub nivelul comunei Pãdureni si gata. Taxele si impozitele însã sunt de municipiu. Dar la baie trebuie sã ne ducem la tarã”, a comentat, cu obidã, huseanul Gabi Matran.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

3 COMENTARII

  1. Stoarceți ultimul ban din buzunarul oamenilor cu aceasta băltoacă. chiar daca este lăudat de televiziuni pentru mine este zero. Investitorii adevărați produc exporta și aduc bani in țara.

  2. Daca v-ati interesa cine sunt proprietarii piscinelor private din Husi ve-ti intelege letargia Primariei privind renovarea fostului strand Recea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here