spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
12-apr.-2024

Castratii (FC Vaslui 0 – 0 Astra)(foto, audio)

- Advertisement -

NEPUTINTÃ… ‘‘Galben-verzii’’ au fãcut încã un joc slab, în care au pãrut total lipsiti de vlagã. Jucãtorii de la care antrenorul si suporterii se asteptau sã facã diferenta au fost total neconvingãtori în evolutie. Impotenta a atins cote maxime la plonjoanele disperate ale lui Wesley în careul Astrei.

Partida contra Astrei a fost cel de-al patrulea meci consecutiv în care fotbalistii antrenati de Viorel Hizo, au fost parcã lipsiti de vlagã. Dintr-o echipã formatã doar din ‘‘brazileni’’ cu gleznã finã, nimeni nu s-a remarcat nici asearã pe ‘‘Muncipal’’. ‘‘Galben-verzii’’ au controlat meciul fãrã a crea, cu mici exceptii panicã la poarta adversã. Singura zvâcnire a venit abia spre finalul meciului, odatã cu introducerea lui Daniel Pancu, cel care s-a bãtut foarte mult si câstigat baloane utile pentru echipa sa. În rest, multe imprecizii, în special pe benzile terenului, acolo de unde toate centrãrile au fost lipsite de adresã. Nici brazilianul Wesley, cel care atrãgea privirile întregii tãri, nu mai joacã nimic de etape bune, asearã plonjoanele lui în careul advers fiind motiv de amuzament atât pentru microbistii din tribunele stadionului, cât si pentru cei din fata televizoarelor. Cei care au crezut cã FC Vaslui s-a descãtusat dupã meciul contra CFR-ului s-au înselat amarnic, elevii lui Hizo dând deseori impresia cã si-au epuizat la acea partidã toate gloantele. La finalul partidei finantatorul echipei Adrian Porumboiu a coborât la vestiare si si-a mustrat minute în sir fotbalistii pentru maniera în care au abordat întâlnirea. ‘‘Dulãul’’ a recunoscut cã echipa sa nu joacã nimic si a declarat cã va face schimbãri radicale în primul ‘‘11’’ pentru partidele ce mai sunt de disputat pânã la pauza de iarnã : ‘‘E normal sã fie nervos domnul Porumboiu. Bagã milioane de euro în echipa asta si are asteptãri mari de la jucãtori. Puneti-vã în locul lui. Voi face schimbãri la echipã. Din pãcate o parte din jucãtori vor privi de pe bancã meciurile.’’

Adrian Porumboiu dupa meciul cu Astra – Adrian Porumboiu dupa meciul cu Astra

Asculta mai multe audio acustica

“A venit cu temã”

Finantatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu a atacat dur prestatia centralului Radu Petrescu de la meciul de asearã. Acesta a declarat cã Petrescu a venit cu temele fãcute pentru a defavoriza echipa “galben-verde”. “Am avut ocazii foarte multe din situatii în care altã datã reuseam sã înscriem. Sunt douã puncte foarte mari. Am avut si un arbitraj de care rar mi-a fost dat sã vãd. Stiam cã e un arbitru teleghidat. Nu mai zic de asistent. N-am vorbit de arbitraj pânã acum, dar nu mai pot. E o mizerie! N-am vãzut o manierã mai nelalocul ei ca cea de azi (n.r ieri). Arbitrajul a fost sub orice criticã. A avut temã! Sunt teme clare în arbitraj si le stim. Sã nu ne ia nimeni de prosti, cã nu suntem”, a declarat Adrian Porumboiu. Omul cu banii de la Vaslui a mai spus cã echipa sa nu are nicio sansã la titlu, pentru cã titlul nu se joacã pe teren. “N-avem nicio sansã la titlu! Titlul se joacã în altã parte, nu pe teren!”, a adãugat Porumboiu.

‘‘Vor sã ne scoatã din lupta pentru titlu’’

Antrenorul “galben-verzilor”, Viorel Hizo a rãbufnit atât la finalul partidei, cât si în timpul meciului la adresa centralului Radu Petrescu. Dupã o serie de reprosuri aduse brigãzii de arbitri, Hizo a fost trimis în tribune. La conferinta de presã de dupã meci, ‘‘Dulãul’’ a explicat motivele pentru care a protestat, dar si de ce crede el cã echipele din fruntea clasamentului sunt defavorizate : “Încet, încet echipele care sunt în fatã sunt scoase din lupta pentru campionat, dar nu avem ce face. Am protestat deoarece un jucãtor de-al nostru a fost lovit cu piciorul în cap fãrã ca arbitrul sã fluiere fault. Centralul a fragmentat jocul, ne-a întrerupt o multime din actiunile de atac.’’

Banderola, cadou de ziua lui Paul Papp

Pentru prima oarã de când este la FC Vaslui, Paul Papp a fost ales cãpitanul echipei . Antrenorul a dorit sã îi facã un cadou de ziua lui, joi fundasul sãrbãtorindu-si cea de 21-a aniversare. “Papp este un jucãtor tânãr, un jucãtor bun, care mai si greseste. Ieri (n.r joi) a împlinit 21 de ani si i-am fãcut cadou acest lucru.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.