spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-sept.-2023

Cât de bolnav să fii? Un medic îi îngrozea pe părinţi, spunându-le că au copiii bolnavi de cancer, pentru a-i forţa să plătească tratamente scumpe

- Advertisement -

Un medic din Marea Britanie a fost suspendat din funcţie după ce s-a constatat că îi înşela pe părinţi, spunându-le că au copiii bolnavi cancer şi forţându-i astfel să plătească tratamente scumpe pentru vindecare.

Dr. Mina Chowdhury, în vârstă de 45 de ani, a înșelat trei familii diferite pentru a plăti scanările și testele efectuate de propria sa companie, Meras Healthcare. Un juriu al Tribunalului Medicilor (MPTS) a concluzionat că comportamentul său a fost necinstit, în principal din cauza motivației financiare. De asemenea, grupul l-a găsit pe Chowdhury vinovat că nu a oferit „îngrijiri clinice adecvate” și a creat un „sentiment de îngrijorare nejustificat fără motivație clinică”, scrie Daily Mail.

Chowdhury a consultat trei familii separate pe o perioadă de șase luni în 2017, spunându-le acestora că au copiii bolnavi de cancer, iar o trimitere la NHS, unde ar fi primit tratament gratuit, „ar fi tardivă”. De asemenea, a susținut în mod fals că nicăieri în Scoția nu pot fi efectuate ecocardiograme – un tip de scanare cardiacă utilizat pe scară largă – pe copii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.