Cât noroc să ai? Dosarul unei „săgeți” a clanului Corduneanu s-a făcut scrum în incendiul de la Judecătoria Iași! S-au șters probele care îl incriminau?

Unul dintre dosarele distruse în urma incendiului care a avut loc la Judecătoria Iași este cel al lui Silviu Iulian Gîtlan. Acesta a formulat o contestație la executare, prin intermediul căreia speră să ajungă în curând acasă. Silviu Iulian Gîtlan a fost condamnat recent la 1 an, 4 luni și 328 de zile de închisoare, pentru refuzul de recoltare a probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei

Dosarul unui apropiat al clanului Corduneanu a fost făcut scrum în urma incendiului de la Judecătoria Iași. Silviu Iulian Gîtlan a fost pedepsit recent de judecătorii ieșeni în urma unui scandal petrecut în trafic! Acum, individul speră să ajungă în curând acasă!
Zeci de dosare au fost distruse după ce flăcările au cuprins un birou de la etajul V al sediului Judecătoriei Iași. Printre dosarele distruse se regăsea și o contestație la executare formulată de Silviu Iulian Gîtlan, unul dintre apropiații clanului Corduneanu.

Cerere de reconstituire a dosarului, după ce a fost distrus în incendiu

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus recent reconstituirea dosarului de contestație la executare formulat de un apropiat al clanului Corduneanu, respectiv Silviu Iulian Gîtlan. De asemenea, următorul termen al cauzei a fost stabilit pentru data de 4 decembrie 2020. Atunci, judecătorii vor decide dacă pedeapsa primită de Gîtlan va fi sau nu diminuată. …  https://www.bzi.ro/cat-noroc-sa-ai-dosarul-unei-sageti-a-clanului-corduneanu-s-a-facut-scrum-in-incendiul-de-la-judecatoria-iasi-s-au-sters-probele-care-il-incriminau-exclusiv-4080835?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ