Cătălin Moroșanu se face actor! Va juca într-un film alături de o vedetă

Kickboxerul Cătălin Moroșanu (35 de ani) va juca într-un film pentru copii, din care va face parte și vedeta TV Dan Negru (49).

„Am un proiect. Nu e de televiziune. Am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, adică pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetiţa mea este răpită şi eu trebuie să o găsesc.

E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într-un film. Pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit”, a spus Moroșanu pentru Antena 1.

Cătălin Moroșanu, coleg cu Dan Negru într-un film pentru copii: „Va avea un succes mare”

Coleg pe platourile de filmare îi va fi și Dan Neagru, realizatorul unora dintre cele mai de succes emisiuni din România din ultimele două decenii. Deși afirmă că „sunt bătăi de cap”, Moroșanu este încântat de faptul că „este o provocare pentru noi”.

„Sunt bătăi de cap, chiar eram cu o profesoară de actorie şi-mi explica anumite secrete, că trebuie să vorbesc din diafragmă, nu trebuie să gesticulez foarte mult, pentru că dau impresia că sunt violent şi nu e ok. La fel, trebuie să mă comport şi normal, când dau o replică să nu pară nici teatrală. Sunt mai multe chestii, doar că încă nu deţin toate secretele actoriei, dar măcar să fiu acolo de un 5, să fie suficient”, a mai spus Moroșanu pentru sursa citată.

„O să începem filmările pe 15 iunie, o să fie şi Dan Negru, va fi o provocare pentru noi. Filmările se vor desfăşura la Iaşi. Clar va avea un succes mare, încerc să nu dezamăgesc şi să mă comport cât se poate de onorabil” …https://www.gsp.ro/sporturi/box/catalin-morosanu-actor-film-dan-negru-599923.html?utm_source=libertatea.ro&utm_medium=widget&utm_campaign=Libertatea-home-new#
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ