19.2 C
Vaslui
25-sept.-2022

Cătălin Scărlătescu, luat la roast de iubita lui: „La câte relații pasagere a avut, puteți să-i spuneți Gara de Nord“

- Advertisement -

Actrița Doina Teodoru a participat la „Chefi la cuțite“ cu o farfurie creativă, dar și cu un moment umoristic acid la adresa iubitului ei, chef Scărlătescu.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au luat prin surprindere pe toată lumea atunci când au devenit un cuplu, după cum actrița însăși a mărturisit în show-ul culinar de la Antena 1.

Aceasta i-a făcut o surpriză iubitului său și a participat la audițiile pe nevăzute cu o farfurie creativă, în care a făcut o hartă culinară a unor preparate din diverse țări europene.

Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună”, a declarat Doina.

Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat, a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot“, a mai spus ea ,cu umor, înainte de a-l pune în dificultate cu un moment de roast acid…https://adevarul.ro/showbiz/tv/catalin-scarlatrescu-luat-la-roast-de-iubita-lui-2207050.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.