spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Cătălin Scărlătescu, umilit de Doina Teodoru la America Express! Ce a putut să spună despre celebrul chef

- Advertisement -

Una dintre cele mai iubite echipe, de către telespectatori, de la America Express, este cea formată din comedianta Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu. Parteneri și în viața de zi cu zi, nu doar în această aventură, cei doi traversează și momente mai tensionate, pe care însă aceștia încearcă să le depășească cu ajutorul umorului. De cele mai multe ori le și iese acest lucru, dar sunt și situații când efectul glumelor nu este cel dorit.

Una dintre aceste situații s-a petrecut chiar recent, atunci când Doina a adus iar în discuție diferența de vârstă dintre ea și partenerul său. Însă, se pare că ultima glumiță, ce s-a dorit a fi una nevinovată, l-a făcut pe celebrul chef de la Antena 1 să se simtă umilit.

Cătălin Scărlătescu, umilit de Doina Teodoru

Plecați în cursa America Express, situațiile prin care sunt nevoiți să treacă îi fac pe cei doi să se certe, iar în aceaste situații Doina Teodoru apasă pedala de accelerație, atacându-și iubitul acolo unde știe că-l doare. De exemplu, atunci când fiind presat de timp i s-a adresat iubitei de mai multe cu apelativul „femeie”…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/catalin-scarlatescu-umilit-de-doina-teodoru-la-2249908.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.