spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Cătălin şi Andra Măruţă au reuşit ‘marea minune’: Vor fi părinţi!

- Advertisement -

Cătălin Măruţă şi Andra s-au căsătorit în vara anului 2008 şi de atunci se tot zvoneşte că interpreta ar fi însărcinatăCătălin Măruţă şi soţia lui, Andra, au reuşit să-şi implinească cel mai mare vis al lor, de cand s-au căsătorit: vor avea, in sfârşit, un copil. Interpreta e însărcinată în trei luni şi jumătate.

Încă de la nunta care a avut loc acum doi ani, la Târgu Jiu, s-a zvonit că Andra e însărcinată, însă, de fiecare dată, Cătălin a infirmat ştirea. De data aceasta, lucrurile sunt certe. Surse din interiorul PRO TV ne-au mărturisit că Andra, care a luat parte recent la caravana “Românii au talent”, a avut toate simptomele unei gravide.

Ea chiar şi-a cerut scuze de mai multe ori în faţa colegilor, susţinând că se simte foarte rău. Mai mult decât atât, interpreta e posesoarea unei burtici destul de suspecte, în ciuda faptului că se află doar într-a treia lună de sarcină, pe care nu prea mai reuşeşte să o ascundă.

De asemenea, Cătălin le-a mărturisit unor apropiaţi că el şi soţia lui vor fi părinţi, însă nu vrea să se grăbească să facă publică informaţia.

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.