spot_imgspot_img
spot_img
0.1 C
Vaslui
07-dec.-2023

Cățel descoperit într-un rucsac la controlul cu raze X din aeroport. Proprietarul a crezut că așa este corect

- Advertisement -

Un câine a fost depistat într-un rucsac la trecerea prin aparatul cu raze X într-un aeroport din SUA, iar agenții de securitate au revenit cu apelul către pasageri de a-și verifica bine bagajele. Procedurile de securitate nu au fost luate în considerare de către un călător, după ce un câine a fost văzut ghemuit într-un rucsac care a trecut prin aparatul cu raze X dintr-un aeroport din Wisconsin.

Călătoria neașteptată a câinelui a fost semnalizată pe Aeroportul Regional Dane County, a transmis Administrația de Securitate a Transporturilor (TSA), relatează Sky News.

Divizia Great Lakes a TSA a postat pe Twitter: „Când călătoriți cu orice animal, anunțați compania aeriană și informați-vă în privința regulilor. La punctul de control, scoateți animalul de companie din geantă și puneți toate articolele pe bandă pentru a fi verificate scanner.” Imaginea surprinsă de aparatul cu raze X arată câinele mic ghemuit în rucsacul așezat într-o tavă gri pe banda transportoare către scanner.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/animale/catel-descoperit-intr-un-rucsac-la-controlul-cu-raze-x-din-aeroport-proprietarul-a-crezut-ca-asa-este-corect-2178211

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.