26.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

Cățelul Nuțu, furat de trei puștoaice obraznice

ÎNDRĂZNEALĂ… Hoațe de mici! Trei puștoaice au furat marți seara un cățel dintr-o curte aflată în zona cartierului Corni din municipiul Huși, iar întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum minorele nu se dau în lături din a pătrunde în curtea oamenilor și a lua câinele, fără nicio remușcare. Dispariția cățelului „Nuțu” a determinat-o pe stăpâna lui să înceapă o mică investigație proprie pentru a-l găsi. Pentru început, a întrebat dacă cineva poate da vreun detaliu despre cele trei hoațe care apar în imagini, dar mai ales despre micul patruped. Cineva i-a spus că observase ieri un grup de fete în parc la Cuza, care aveau în brațe un cățel foarte asemănător cu cel din poză. Tânăra a mers țintă la locul indicat și, surpriză, le-a găsit pe fete cu câinele lângă ele. Când tânăra le-a cerut să îi înapoieze imediat patrupedul, hoațele au negat vehement furtul, strigând că e câinele lor. Stăpâna le-a arătat însă pe loc imaginile furtului și le-a spus că va merge cu ele la Poliție. Puștoaicele, speriate, au recunoscut cele întâmplate, dar au început să dea vina una pe alta și să se certe între ele. Cățelul a fost astfel recuperat, iar plângere la Poliția Huși nu s-a mai depus, deși ar fi fost indicat, pentru ca hoațele să primească într-adevăr o lecție, cred hușenii care au văzut imaginile. „E incredibil tupeul acestor copile! Azi îți întră în curte, iar mâine îți intră în casă”, au comentat localnicii.

Furtul cățelului s-a petrecut marți seara. Trei fete au furat un câine dintr-o curte din cartierul Corni, iar fapta lor a fost surpinsă pe o cameră de supraveghere. Imaginile arată cum fetele, după ce dau târcoale curții, se uită, deschid nonșalante poarta și înșfacă patrupedul. Pleacă apoi cu el, fără nicio remușcare că iau acel animal dintr-un loc unde era iubit și îngrijit cum trebuie. A doua zi, tânăra proprietară a cățelușului a început cercetările pe cont propriu să vadă ce s-ar fi putut întâmpla cu câinele. A descoperit imaginile de pe camera de supraveghere care au arătat totul, într-un mod cât se poate de clar. „Nuțu” fusese furat! Trei copile sunt autoarele faptei și chipurile lor se distingeau pe imaginile. Tânăra a arătat imagini cu cele trei și cu câinele furat, cerând ca cei care pot da detalii să o ajute să dea de urma cățelului sustras. Când nu prea mai avea speranță și se gândea să meargă să depună plângere la Poliție, cineva i-a spus că tocmai ce zărise prin parc niște fete cu un câine care semăna cu cel din poză.

Prinse cu minciuna, hoațele au început să dea vina una pe alta

Tânăra s-a dus în parc la „Cuza” unde mare i-a fost mirarea când le-a văzut pe hoațe, cu câinele ei împreună. Le-a cerut să i-l înapoieze pe „Nuțu”, numai că puștoaicele au început să nege și să spună că e animalul lor. Stăpâna însă le-a arătat pe loc imaginile cu ele în timpul furtului, iar atunci fetelor li s-a înmuiat glasul, mai ales că li s-a spus că vor fi date pe mâna Poliției. Prinse cu minciuna, acestea au început să se certe între ele și să dea vina una cu alta. Tânăra și-a recuperat în acest fel câinele și a recunoscut că nu a mai vrut să depună plângere. Cei care au văzut imaginile au spus că ar fi trebuit ca Poliția să fie înștiințată, pentru ca minorele să primească o lecție serioasă în acest caz. „Azi îți intră în curte, mâine îți intră în casă. Dacă voiau un câine, nu au putut să se ducă la padoc să adopte, că sunt atâția câini ai nimănui, care au nevoie de o familie? Dar să furi mereu e mai ușor pentru unii”, au comentat localnicii.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here