10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

Cãtelul tenor al familiei prezidentiale face pipi pe unde apucã, de când liberalii curãtã Vasluiul | PAMFLET

- Advertisement -

Mare rusine! Cãtelul cuplului prezidential a fãcut pipi fix la statuia lui Stefan cel Mare. Niste liberali gura cascã, care se plimbau agale prin Centrul Civic, s-au sesizat si au început sã-l arate cu degetul. Si ce credeti? Cãtelusul a prins dintr-o datã glas si, mai mult lãtrând, le-a spus contestatarilor pe limba câineascã: „Mi-a spus mamitica si taticu’, cã la firma care se ocupã cu mãturatul în oras e sef un liberal nesimtit si cã eu pot sã-mi fac nevoile unde vreau. Asa cã, hai sictir, liberalii dracului, si nu mã mai stresati când fac pipi. Se poate face prostatã, de la emotie!”

Cuplul prezidential a exaltat de bucurie la replica lui Bubico si i-au dat un piscot drept multumire. Ce a mai sãrit în sus mititelul, ce s-a mai învârtit în jurul cozii, de credeai cã a turbat, nu alta. Bucuros cã liberalii rusinati nu au mai protestat, vãzându-si de plimbarea lor, Bubico al nostru a pus pe FB niste poze prin care a arãtat cã tot neamul lui câinesc se pisã pe unde vrea în oras, de când liberalii le curãtã rahatul. La un moment dat se vede pe fotografii cum, de la atâta umiditate, a crescut si troscotul prin pavelele de pe trotuar. Nu mai vorbim de verii lui Bubico care au ocupat un spatiu verde la o benzinãrie în oras, etalându-si prada lor ascunsã într-un sac mare si negru. Probabil cã acolo era ascuns Floriol care trebuia sã facã o fotografie, când hingherii criminali plãtiti din banii liberalilor urmau sã atace. Am spus probabil, fiindcã nu mai stim exact dacã acesta mai face poze anti PNL dupã ce a fost saftelit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Chiar ca este ca un cățel acest Barbu care umbla după moșu Mitica sa ii mai arunce câte un oscior și lui. Când nu ii arunca osul moșul Mitica se duce lângă Gabriela și se linguseste și mai face câte o poza cu ea.

  2. Oare cum puteti scrie asa de Barbu ? Totusi am si eu intrebare pentru lătrău el nu vede nenorocirile lasate de astia care schimba tevile ? Nu vede garla aia de la gara care pute de mori si mai are si colonie de tantari cat dinozauri, vreau sa îi spun asa daca pevelele eu puse cu simt de raspundere nu crestea iarba prin ele , cat despre catei vedeti ca aveti votanti care inca umbla cu căruțele prin oras, dar el astea nu le vede pentru ca e berea rece la centru* de afaceri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.