5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Căţeluşa călcată de dric a fost adoptată. Reacţia câinilor la accident: doi au sărit s-o ajute, al treilea a alergat după vinovat

- Advertisement -

Căţeluşa lovită intenţionat de şoferul unui dric, pe o stradă din Galaţi, a supravieţuit şi a fost adoptată chiar de cel care a salvat-o şi a dus-o la veterinar.

Adrian, un tânăr din Galaţi, este cel care a salvat căţeluşa, iar ulterior a adoptat-o. El a văzut-o cum se zbătea în chinuri pe stradă şi a dus-o de urgenţă la veterinar. După ce s-a asigurat că este bine, tânărul a transmis şi un mesaj pe Facebook şoferului care a lovit-o.

„Aveai tot locul din lume să treci pe lângă ea, dar nu, ai ales să treci peste ea. Dacă te mustră gândurile, să ştii că acum este mai bine, nu a murit cum probabil ţi-ai propus. Dumnezeu i-a mai dat o şansă şi este mai bine. A scăpat doar cu o fractură de bazin. (..) Să ştii că nu-ţi port pică omule, are Dumnezeu grijă de lucrurile astea. Fii sigur că tu te-ai ales cu un mare păcat, dar eu m-am ales cu un nou membru al familiei”, a transmis tânărul pe reţelele de socializare. În urma apariţiei pe un site de socializare a unei filmări în care se observă cum o maşină calcă un căţel aflat pe partea carosabilă, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au autosesizat şi au făcut cercetări pentru identificarea persoanei aflate la volan.

Citeste mai mult: adev.ro/rfu389

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.