19.8 C
Vaslui
02-oct.-2022

Căţeluşă omorâtă cu toporul de stăpân. Omul este cercetat pentru crimă cu intenție

- Advertisement -

O căţeluşă a fost omorâtă cu toporul de stăpân, motivul şocantului gest fiind acela că patrupedul mânca păsările din ogradă. În acest caz se poate vorbi chiar de o crimă cu premeditare, situaţia extremă petrecându-se în comuna Bodeşti, Neamț.

Săptămâna trecută, cadrele Biroului pentru Protecţia Animalelor de la Poliţia Neamţ au fost sesizate de un bărbat de 38 de ani, din judeţul Iaşi, care se plimba printr-o pădure din localitatea rurală menţionată, despre uciderea unui câine. Ancheta avea să ducă la descoperirea făptaşului.

„Echipa operativă s-a deplasat la locul sesizării, constatând existenţa unui exemplar canin, talie mare, femelă, ce prezenta la nivelul capului o plagă, fiind legat de un copac cu o sfoară textilă. În urma investigaţiilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei,a fost depistată“, a transmis IPJ Neamţ.

Este vorba despre un localnic în vârstă de 47 de ani, din satul Oşlobeni. Acesta a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept. Cățelușa omorâtă, după cum a declarat propritarul, ar fi „atentat“ la găinile din curte…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/catelusa-omorata-cu-toporul-de-stapan-omul-este-2206640.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.