-1.2 C
Vaslui
04-dec.-2021

Căţeluşi ucişi cu bestialitate în padocul Ecosal Galaţi de către un angajat

Patru pui de câine au fost ucişi cu bestialitate în adăpostul de câini al Serviciului Public Ecosal Galaţi. Totul s-a întâmplat pe data de 14 octombrie.

„Echipa Animal Society îşi exprimă stupoarea şi condamnă ferm uciderea a patru pui de câine în adăpostul de câini al Serviciului Public Ecosal din Galaţi pe data de 14 octombrie. Puii sufereau de parvoviroză şi primeau tratament intravenos, fiind în îngrijirea veterinarilor de la Animal Society. În timp ce aceştia se aflau în pauza de masă, puii au fost ucişi cu bestialitate, fiind loviţi în cap cu un obiect contondent. Un echipaj de poliţie s-a deplasat numaidecât la faţa locului pentru a face constatări şi a demara o anchetă“, transmit reprezentaţii Animal Society, un ONG care desfăşoară la Galaţi ample campanii de sterilizare, precum şi acţiuni de informare şi de conştientizare cu privire la câinii fără stăpân.

Agresorul a fost indentificat de poliţişti. Potrivit informaţiilor confirmate de purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, cms. Gabriela Costin, în urma investigaţiilor a fost identificat un bărbat de 48 de ani, angajat al serviciului de salubritate, care este cercetat pentru uciderea intenţionată şi fără drept a animalelor. …https://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/catelusi-ucisi-cu-bestialitate-in-padocul-ecosal-galati-de-catre-un-angajat.html

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here