31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Câţi bani câștigă Cosmin Natanticu din stand-up comedy. Fostul concurent de la Asia Express face bani frumoşi

Fanii stand-uper-ului Cosmin Natanticu se întreabă câți bani câștigă acesta din show-urile pe care le are. Actorul a reușit să își câștige simpatia publicului larg după participarea la Asia Express alături de soția sa. Cosmin este de profesie actor, absolvind Universitatea Națională de Teatru și Cinematografie din București în anul 2009, la îndemnul unei mătuși.

Cu un an înainte, acesta a primit ți primul său rol într-un film: ”Eu voiam să fiu sudor, în primul rând. Dacă asta vedeam în casă, mama sudor, tata sudor, nici nu ştiam ce înseamnă. N-am avut vise d-astea măreţe. M-am lăsat de fotbal când antrenorul mi-a dat cu ghetele în cap şi m-a făcut momârlan”, povestea el atunci când a fost întrebat despre studiile sale din domeniu.

Câţi bani câștigă Cosmin Natanticu

Cosmin a devenit cunoscut după colaborarea cu grupul „Divertis“ și aparițiile în show-urile „Serviciul Român de Comedie“, și „Taxi Driver“. Cine vrea să-l vadă pe actor într-un spectacol de umor… trebuie să scoată din buzunar suma de 40 de lei. Atât costă un bilet la o seară de stand-up comedy cu Cosmin Natanticu.

Cosmin și Eliza Natanticu au participat ca și concurenți în cel mai recent sezon al “Asia Express”. După ce a părăsit competiția, Eliza Natanticu a făcut dezvăluiri din culise. Mărturisește că experiența a fost benefică pentru relația ei și că are acum o legătură și mai specială cu Cosmin…https://www.bzi.ro/cati-bani-castiga-cosmin-natanticu-din-stand-up-comedy-fostul-concurent-de-la-asia-express-face-bani-frumosi-4325373?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here