23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Câți lei primește lunar Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, drept pensie alimentară

După ce au ales să meargă pe căi diferite s-a aflat câți lei primește lunar Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, drept pensie alimentară. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Burlăcița” din anul 2014. În urma relației pe care au avut-o a rezultat un băiețel pe nume David.

Imediat după ce s-au separat, după cum prevede legea, părintele trebuie să „cotizeze” lunar cu pensia alimentară.

Câți lei primește lunar Andreea Mantea de la Cristi Mitrea

Surse din anturajul celor doi susțin că luptătorul Cristi Mitrea plătește lunar suma de 200 de euro pentru pensia alimentară.

“Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie”, au declarat surse din anturajul celor doi, arată Playtech.

Andreea Mantea face parte de mulți ani din familia Kanal D, iar potrivit Libertatea, aceasta ar primi suma de aproape 20.000 de euro în fiecare lună. Totodată, pentru emisiunea ”Se strigă darul”, aceasta ar fi încasat încă 5000 de euro, având în vedere faptul că trebuia să se întoarcă în țară, din Turcia, pe vremea când prezenta ”Puterea Dragostei”, pentru a pleca cu mașina la nunți.

Cu toate că a avut mereu un program încărcat nu s-a putut plânge de banii pe care îi încasa în cont.

Vedeta Kanal D ar fi încasat anumite sume și în urma unor postări de pe rețelele de socializare. …https://www.bzi.ro/cati-lei-primeste-lunar-andreea-mantea-de-la-cristi-mitrea-drept-pensie-alimentara-4259721?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here