spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Cãtre Judecãtoria Vaslui – Replicã la dreptul la replicã!

- Advertisement -

Doamna judecator, dorim sã fie consemnat cã existã o situatie incompatibilã cu logica, limba românã si toate normele care reglementeazã activitatea judecãtoreascã si cea jurnalisticã. Fãrã a avea o expertizã solidã în domeniu, putem, totusi, estima cã ideea de a rãspunde cu un drept la replicã la un text din rubrica pamflet este cel putin nãstrusnicã. Pentru o mai bunã întelegere a fenomenului, exemplificãm la întâmplare cu un text din cea mai cunoscutã publicatie de pamflete din România, timesnewroman.ro. În numãrul de ieri, apare un text cu titlul CTP a participat la „Chefi la cutite” cu o retetã de aripioare în sos de venin. Vã asigurãm cã domnul în cauzã nu s-ar gândi niciodatã sã rãspundã la acest pamflet cu un drept la replicã pentru cã ar cãdea în ridicol! E clar cã domnul CTP nu a gãtit aripioare în sos de venin si la fel de clar ar trebui sã înțelegeti si dvs notiunea de pamflet. În ce priveste textul nostru, vã asigurãm cã ideea de a plasa, la modul constructiv, un domn judecãtor în zidurile Judecãtoriei Vaslui, este doar o glumã. Si chestiunea cu spaga a fost tot o glumã. Am fost seriosi doar atunci când am consemnat în text cã domnii judecãtori sunt corecti. Ar fi pãcat si în contradictie cu normele unei societãti democratice sã stergem aceastã informatie de pe site, așa cum dvs ati insistat în dreptul la replicã trimis redactiei noastre!

Iatã cum suna „stirea tâmpitã” de la rubrica de pamflete „Liber sugetãtor”

În editia de sãptãmâna trecutã a editiei „Mincinosu’ de Vaslui”, a fost inserat acest pamflet care a declansat isteria la Biroul de Informare si relatii cu Publicul din cadrul Tribunalului Vaslui: „Asa cum se poate observa cu ochiul liber, sediul Judecãtoriei din Vaslui se construieste, dar nu se mai terminã, pe model Mãnãstirea Mesterului Manole. Evident, nu e o solutie sã fie zidit vreun judecãtor în zid. Suntem în secolul XXI, în care aceste sincope sunt explicate, mai degrabã si simplu, prin dorintã de spagã. Doar cã nu întelegem cine poate pofti la o spãgutã micã! Cã la ce venituri au domnii judecãtori, ce sã facã cu niste mãruntis? Deci, e clar cã domnii judecãtori sunt corecti, iar problema e în altã parte! Onoratã instantã, vã rugãm sã retineti aceastã concluzie! Noi suntem cu judecãtorii! Niste oameni atât de corecti si admirabili!”.

Cele doua comunicate de presa trimise de Tribunalul Vaslui

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

 1. Sa înțelegem ca judecătorii și procurorii care au condamnat pe fostul primar de la Dranceni (Pecheanu) cu 5 ani de condamnare sunt slabi pregătiți sau prosti, tembeli cum se exprima Buzatu? De ce după atâta taraganare și atâtea amânări apelul făcut la Iași a răsturnat situația în favoarea hotului?
  Judecătoria Vaslui sa aibă în vedere ca același inculpat Pecheanu mai are un proces luna viitoare în care se judeca cu un amarat de cetățean căruia ia scos dantura. Sa speram domnilor judecători ca dati dovada ca într-adevăr va meritați salariile și nu apărați bătăușii și drogații.

 2. Buna reputație????? Buna gluma….

  La ce salarii aveți (a se trage un ochi pe declarațiile de avere) ar trebui sa fiți “țiplă” când vine vorba de profesionalismul cu care va faceți meseria!
  Este suficient, ca justițiabil, sa zăboviti ceva zile prin sălile de judecată sa te convingi sigur cum stau lucrurile cu justiția. Firește, mai sunt și câteva excepții. Dar prea putine!
  Încrederea noastră, a justițiabililor, in actul de justiție este sub genunchiul broaștei. Și nu, nu articolele din ziare, nu pamfletele ne-au adus acolo, ci tocmai “rodul” actelor de justiție înfăptuite de magistrați.
  Probabil, România plătește cel mai scump copy-paste din lume. Cel al hotărârilor de judecată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.