1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

Catrinel Sandu și familia ei au fost loviți de uraganul Ian!: «S-a zguduit casa!»

- Advertisement -

Catrinel Sandu (46 de ani) a povestit acum câteva zile, în exclusivitate pentru Click!, că ea şi familia erau extrem de panicaţi din cauza uraganului Ian, care se apropia de Florida. Între timp, forţele naturii s-au dezlănţuit şi furtuna a distrus tot ce i-a ieşit în cale. Din fericire, fosta „Bebeluşă” şi cei apropiaţi ei au scăpat cu bine. Dar încă îşi revine din spaimă.

Catrinel a relatat cum ea și familia ei au supraviețuit uraganului Ian, care a făcut prăpăd în Florida, acolo unde «Bebelușa» locuiește alături de soțul ei, de profesie medic, și fiica lor.

„Încă suntem fără curent acasă, aşa că am venit până la biroul lui Steve (soţul ei, n.r.), aici este curent. Internetul pică foarte des. A fost destul de nasol! S-a zguduit casa din toate balamalele, avem şi nenorocul, ca să zic aşa, că avem o casă în mare parte din geamuri. Este frumos, dar nu în situaţia asta, în care am fost loviţi de uragan…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/catrinel-sandu-si-familia-ei-au-fost-loviti-de-2209600.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.