Căutat în Franța, depistat la Albița

PRINS… Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat și reținut astăzi dimineață, un bărbat de 56 de ani, cu dublă cetățenie, căutat de autorități, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 10 ani pentru constituirea de grup infracțional în vederea săvârșirii infracțiunii de furt pe teritoriul Franței.

În ziua de 20 aprilie a.c, în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița -I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, în vârstă de 56 de ani, pasager într-un autoturism cu destinația Iași.

„La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat faptul că pe numele bărbatului există alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare în vederea executării pedepsei cu închisoare, emis de autoritățile din Franța, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 10 ani pentru constituirea de grup infracțional în vederea săvârșirii infracțiunii de furt pe teritoriul Franței. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Galați în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat subcomisarul de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ