1.9 C
Vaslui
29-mart.-2023

Cauţiune-record stabilită în cazul unui escroc. Cu cât şi-a cumpărat libertatea

- Advertisement -

Un bărbat, care este judecat în stare de arest preventiv pentru escrocherii cu angajări fictive, doreşte să-şi cumpere libertatea, judecătorii stabilind o cauţiune record.

Unul dintre inculpaţii într-un dosar penal vizând acuzaţii de fraudare a bugetului de stat prin obţinerea de subvenţii ilegale nu mai vrea să stea în închisoare, aşa că încearcă să-şi „cumpere” libertatea. Recent, el a solicitat judecătorilor de la Tribunalul Neamţ înlocuirea arestului cu măsura controlului judiciar pe cauţiune.

Magistraţii au deliberat şi au stabilit cauţiunea la 150.000 de lei. Deocamdată, eliberarea a fost stabilită doar în principiu, urmând ca în termen de 15 zile de la data rămânerii definitive a hotărâririi instanţei inculpatul să facă plata la bancă.

„Admite în principiu cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauţiune. (…). Inculpatul Samoilă Raul Cristian va depune o cauţiune în valoare de 150.000 lei la Unicredit Bank SA Piatra Neamţ, care se va consemna pe numele acestuia, la dispoziţia Tribunalului Neamţ. Plata cauţiunii se va efectua în termen de 15 zile de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri“, a decis instanţa pe 7 aprilie 2022.

Citeste mai mult: adev.ro/raa6ls

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.