spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
12-apr.-2024

Caz bizar la Iaşi: tată şi fiică au cerut amândoi ordin de protecţie unul împotriva celuilalt. Instanţa: amândoi au dreptate!

- Advertisement -

Tată şi fiică, doi săteni din Şipote s-au întâlnit în sala Judecătoriei Hârlău, ambii în postura de reclamant şi pârât. Cei doi au cerut în aceeaşi zi emiterea unui ordin de protecţie unul împotriva celuilalt. Judecătorul care a analizat dosarele, acelaşi în ambele cazuri, a dat dreptate amândurora, pe rând.

Ambele plângeri au fost depuse lunea trecută, imediat după un scandal petrecut în aceeaşi zi între cele două rude. Prima plângere a fost cea a fiicei, care a reclamat faptul că tatăl său o lovise cu furca peste spate şi braţ. Femeia a cerut ca tatălui său să i se interzică să se mai apropie de ea sau de copilul ei la mai puţin de un an, timp de un an. Deşi apărătorul din oficiu al tatălui a explicat că scandalul fusese început de fiică, judecătorul i-a dat dreptate femeii şi a încuviinţat emiterea ordinului, dar pe o perioadă de numai şase luni.

În cadrul aceleiaşi şedinţe de judecată, următorul dosar luat în analiză a fost cel cuprinzând plângerea tatălui împotriva fiicei. Bărbatul a arătat că fiica sa îl ameninţase că îi dă foc la casă. Ca urmare, cerea emiterea unui ordin de protecţie împotriva fiicei. Judecătorul a fost de acord şi cu această solicitare şi a emis un al doilea ordin, tot pe o durată de şase luni. Cea care a pierdut dublul proces a fost totuşi, până la urmă, fiica. Aceasta locuia în casa tatălui său, iar al doilea ordin a curpins şi menţiunea că femeia va trebui să părăsească locuinţa. Emise joi, cele două sentinţe pot fi contestate cu apel…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/caz-bizar-la-iasi-tata-si-fiica-au-cerut-amandoi-ordin-de-protectie-unul-impotriva-celuilalt-instanta-amandoi-au-dreptate–362376.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.