spot_imgspot_img
7 C
Vaslui
01-mart.-2024

UPDATE: Bărbatul decedat lucra la desfundarea fosei de colectare a apei menajere!

- Advertisement -

UPDATE: Polițiștii din comuna Iana, sosiți la fața locului, la Avrămești, comuna Voinești, au constatat din primele cercetări că bărbatul era venit la o vecină. Aceasta îi încredințase desfundarea fosei de colectare a apei menajere. Bărbatul de 63 de ani a fost găsit apoi decedat, căzut în fosa septică.

«La data de 17 decembrie a.c., ora 1.22, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Iana au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat într-o fosa septică din satul Avrămești, comuna Voinești, județul Vaslui. În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, la data de 16 decembrie a.c., victima, un bărbat de 63 de ani din Avrămești, ar fi mers în curtea unei vecine, pentru a desfunda o fosă de colectare a apei menajere, fiind ulterior găsit căzut în fosa septică. În urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului, trupul neînsuflețit al acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului, în cauză fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”», a precizat inspectorul principal de poliție Oana Șopu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

STIRE INITIALA: Caz cumplit la Voinești! Bărbat găsit mort într-o fosă septică!

CAZ STRANIU... În localitatea Avrămești, comuna Voinești, un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit mort într-o fosă septică, mai pe înțeles, o toaletă din exteriorul locuinței. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Ivănești, care au intervenit pentru degajarea cadavrului unui bărbat în vârstă de 63 ani, găsit căzut într-o fosă septică din localitatea Avrămești, comuna Voinești. Cercetările privind împrejurările în care bărbatul și-a pierdut viața sunt efectuate de reprezentanții instituțiilor cu atribuții în acest sens. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.