spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
15-apr.-2024

Caz halucinant, în instanțele din Iași! Un bărbat a primit facturi ani la rând pentru servicii de care nu a beneficiat! „Imobilul era debranșat, dar eu plăteam pentru niște repartitoare care nu există”

- Advertisement -

Un bărbat a câștigat procesul intentat unei regii în instanțele din Iași, după ce a fost facturat în mod eronat ani la rând. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis apelul formulat de Dragoș Virgil Rotaru în procesul intentat SC Termo-Service SA. Magistrații au dispus ca societatea să îi restituie ieșeanului suma de 320,16 lei, reprezentând debit serviciu repartitoare, comision plătit în perioada decembrie 2012 – aprilie 2019.

Caz ieșit din comun, în instanțele din Iași! Un bărbat a fost facturat ani la rând pentru servicii de care nu a beneficiat! Acum, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis apelul formulat de Dragoș Virgil Rotaru în procesul intentat SC Termo-Service SA…https://www.bzi.ro/caz-halucinant-in-instantele-din-iasi-un-barbat-a-primit-facturi-ani-la-rand-pentru-servicii-de-care-nu-a-beneficiat-imobilul-era-debransat-dar-eu-plateam-pentru-niste-repartitoare-care-n-4481609?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.