24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Caz incredibil la Dumești: o femeie a ucis, cu bestialitate, o pisică, chiar a doua zi după promulgarea legii animalelor

PEDEAPSĂ… Din răzbunare, o femeie din Dumești a ucis o pisică și acum riscă închisoare până la 7 ani.

GEST CRIMINAL… Chiar dacă pare greu de crezut, o femeie de 28 de ani din comuna Dumești s-a ales cu dosar penal pentru uciderea animalelor chiar a doua zi după ce modificările Legii protecției animalelor au fost publicate în Monitorul Oficial. Din răzbunare, pentru că pisica a dat iama în porumbei, femeia, mamă a trei copii, a ucis-o și a postat imaginile pe rețelele de socializare. Conform noilor modificări legislative, femeia riscă acum până la 7 ani de închisoare și a primit deja “vizita” polițiștilor vasluieni.

Caz incredibil la Dumești, acolo unde o femeie de 28 de ani, mamă a trei copii, riscă închisoarea după ce a ucis o pisică, decapitând-o. Crescătoare de porumbei, femeia a decis să se răzbune pe felină pentru că aceasta i-ar fi făcut pagubă printre zburătoare. Mai grav este faptul că femeia s-a dedat la asemenea fapte chiar a doua zi după apariția, în Monitorul Oficial, a noilor modificări privind protecția animalelor. Conform noilor reglementări legislative “constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. Fapta femeii din Dumești este una cu atât mai gravă cu cât, după uciderea felinei, aceasta a postat, pe rețelele de socializare, fotografii cu rezultatele faptei sale, însoțite de mesajul “Nu există răzbunare mai bună ca asta”, mesaj ce demonstrează intenția uciderii pisicii. Pe fir au intrat și polițiștii vaslueni. După identificarea autoarei, a fost întocmit dosar penal. De asemenea, fapta sa a ajuns și la urechile autorităților locale din comuna Dumești. “Știu că soțul femeii este crescător de porumbei și am înțeles că pisica i-ar fi făcut ceva pagube. Cu toate acestea, fapta sa nu trebuie trecută cu vederea și chiar dacă vorbim de o mamă a trei copii, legea trebuie respectată de toată lumea. Din păcate, a reușit să pună o pată neagră pe comuna noastră și ceea ce a făcut este greu de explicat”, spune și primarul Ioniță Barnea Ciprian.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. NU închisoare bre, că mai are și niște plozi acasă……pedeapsa cu muncă o perioadă rezonabilă, la un centru de îngrijire animale…..că la închisoare stă ca la pensiune, pe banii noștri…..

  2. Va dati seama cam ce minte are … oricum, pe la tara se practica, si vecina de langa soacra-mea e stilul asta, nici acum nu stim cine ne-a omorat motanul birmanez pe care l-am gasit in sant peste drum cu capul zdrobit, dar, gandindu-ne ca avea si el obiceiul de a sari la porumbeii vecinei care veneau in curte la noi (!), putem banui … 🙁

  3. Ce nemernică, care mai și semnalizează să afle toți!
    Bestiile naibii, în loc să le dea ceva de mâncare animalelor când sunt flămânde, le omoară!
    Bine că este legea asta, să zacă la inchisoare pt maltratarea și uciderea animalelor!Toți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here