spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Caz nemaiauzit în familia unui medic ieşean. A cerut protecţie legală faţă de amantă. Decizie surpriză a instanţei

- Advertisement -

Un ieşean a cerut protecţia legii faţă de fosta sa amantă. După cinci ani de relaţie extraconjugală, s-a hotărât să rămână cu soţia, dar fosta iubită nu ar vrea să accepte acest lucru. De cealaltă parte, femeia vorbeşte de şase ani de relaţie, bărbatul fiind, conform ei, cel care o hărţuieşte. Judecătorii au înclinat să îi dea dreptate ei. Detaliile inedite din acest rar dosar, dar şi despre cum abordează instanţele astfel de cazuri, în rândurile de mai jos.

Prin cererea adresată magistraţilor Judecătoriei de către Marian F., bărbatul a solicitat emiterea unui ordin de protecţie împotriva Ştefaniei M., montarea asupra acesteia a unui dispozitiv de supraveghere, ca şi obligarea femeii la predarea către poliţie a armelor deţinute. El a explicat că în seara zilei de 13 august, când se întorcea acasă, femeia a ieşit de după copacii de lângă bloc cu un aparat cu electroşocuri, pe care l-a descărcat asupra lui de vreo 7 ori.

Cu două zile înainte, femeia îl mai aşteptase la intrarea în bloc, aşa că bărbatul era pregătit, filmându-şi cu telefonul deplasarea din parcare spre scara blocului. A putut astfel depune la dosar şi imaginile video care să demonstreze adevărul celor susţinute. De altfel, motivul agresiunii ar fi fost tocmai faptul că o filma. Conform afirmaţiilor lui Marian F., femeia îl mai agresase fizic şi verbal, dar şi pe soţia sa, pe care o scuipase în mai multe rânduri, numind-o „panaramă” şi cerându-i să divorţeze. Pe el, l-ar fi ameninţat că îi va arunca „cu ceva” în ochi şi că va trimite oameni care să-l agreseze. Aceasta, pentru că el refuza să se împace cu dânsa şi nu accepta să se mai culce cu ea măcar pentru o ultimă oară…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/caz-nemaiauzit-in-familia-unui-medic-iesean-a-cerut-protectie-legala-fata-de-amanta-decizie-surpriza-a-instantei–361745.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.