spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Caz revoltător la Constanța. O femeie a murit la spital după ce a așteptat două ore o ambulanță

- Advertisement -

Sistemul sanitar din România nu a reușit să salveze o femeie de 75 de ani care ajunsese la o unitate de primiri urgențe din județul Constanța. Două ore a așteptat în zadar femeia să fie preluată de o ambulanță. S-a simțit tot mai rău, și până la urmă a murit. Acum, medicii trebuie să răspundă la întrebările anchetatorilor.

Pacienta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Băneasa la ora 17.30. A fost adusă de familie pentru că respira cu dificultate. Aici a fost preluată de medicul de gardă. Cristina Dinu, nepoata femeii: „I-au aplicat procedurile care sunt în urgență, masca de oxigen, i-au luat tensiunea, deci au făcut ce se face într-un spital de urgență.” Pentru că nu aveau dotările necesare, medicii au cerut o ambulanță să o ducă la spitalul cel mai apropiat, cel de la Medgidia. Primul apel a fost la nici 20 de minute de la internarea femeii.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/caz-revoltator-la-constanta-o-femeie-a-murit-la-spital-dupa-ce-a-asteptat-doua-ore-o-ambulanta-2453505

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.