6.2 C
Vaslui
10-dec.-2022

VIDEO | Caz șocant la Fruntișeni: băiețel de un an, găsit mort în condiții suspecte! Se ia în calcul varianta răpirii (FOTO)

- Advertisement -

CUMPLIT… Un băiețel de numai 1 an și 2 luni, din localitatea Fruntișeni, a murit duminică în condiții suspecte! Copilul care fusese culcat la amiază de mama sa, dupa ce se întorseseră împreună de la Biserică, a fost găsit „15 minute mai târziu”, după cum susține mama, înecat într-un pârâu aflat la 500 metri de casă. Ciudat este că acel pârâu era uscat, însă în singurul loc în care avea puțină apă, acolo a fost găsit micuțul, cu fața în jos. Cazul a înfiorat întreaga comunitate, care nu își explică ce s-a putut întâmpla, de fapt. Femeia în vârstă de 30 ani mai are 3 copii, cu vârste între 3 și 7 ani. Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad desfășoară cercetări cu privire la moartea băiețelului, luându-se în calcul toate variantele, inclusiv răpirea micuțului, care, de altfel, nu putea să meargă singur acolo, la pârâu.

Caz incredibil în comuna Fruntișeni, unde un bebeluș de 1 an și două luni, Nicolas Chirica, a decedat în niște împrejurări greu de înțeles! Nicolas a dispărut din camera unde dormea în jurul orelor 15.30, iar părinții au dat imediat alarma! Au venit polițiști și jandarmi, oameni din sat, primarul și rudele micuțului, care au început să-l caute. După mai multe ore de căutări, în jurul orei 20.30, Nicolas a fost găsit la 500 de metri de casa părintească, sub un pod, cu fața în jos, într-un ochi de apă! Mama, de 32 de ani, este disperată, deoarece ea a fost cu copilul la Biserică duminică și, în jurul orei 15.30, l-a culcat într-o cameră, apoi a mers la o cameră de alături la ceilalți trei copii. Familia mai are trei copii, cu vârste între 3 și 7 ani, cea mică fiind la grădiniță, iar cea mare în clasa pregătitoare. După doar 15 minute, spune ea, s-a dus să vadă băiețelul, dar a rămas înmărmurită: copilul dispăruse! Spre marea disperare a părinților, deoarece micuțul Nicolas nu mergea încă în picioare, doar de-a bușilea. Au dat imediat alarma la 112, au fost trimiși polițiști și jandarmi la Fruntișeni, au început căutări frenetice, dar nimic. Nici urmă de Nicolas. Au căutat și rudele și cetățenii din comună, peste tot. Și, în jurul orelor 20.30, a fost găsit sub un pod, la circa 500 de m de casă, cu fața în jos, într-un ochi de apă.

„Este ceva de neînțeles! Podul acela este peste un pârâu care este secat! Doar într-un singur loc era un ochișor cu apă și acolo a fost găsit, cu fața în jos! Nimeni nu înțelege cum a ajuns acolo micul Nicolas! Se fac cercetări, va fi făcută și autopsia, vor ieși la iveală cauzele decesului. Dar este păcat de așa un înger să piară într-un mod atât de misterios”, a spus primarul comunei Fruntișeni, Ioan Onel, care a participat și el la căutări. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în care se fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut tragicul eveniment. Vor fi luate în calcul toate variantele, inclusiv răpirea și uciderea micuțului Nicolas. Deocamdată, cercetările sunt în plină desfășurare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.