spot_img
18.8 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Caz șocant într-un liceu din Mioveni. Un elev și-a desfigurat o colegă

- Advertisement -

O elevă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni a fost bătută crunt de un coleg în vârstă de 18 ani. Întâmplarea șocantă a avut loc chiar în unitatea de învățământ, pe hol, înainte de începerea orelor, potrivit presei locale. Băiatul a lovit-o pe colega lui provocându-i leziuni care, potrivit unor rezultate preliminarii ar avea nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale. Ieri, adolescentul bătăuș a fost ridicat de la liceu de polițiști, fiind dus la audieri și a fost reținut pentru 24 de ore, scrie curier.ro.

Agresiunea s-a petrecut vineri, în jurul orei 8.00 înainte de începerea cursurilor, pe hol. Fata în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XII-a, s-a trezit cu tânărul, și el elev tot în clasa a XII-a la altă clasă, în fața ei. Acesta a împins-o și a izbit-o cu putere de perete, apoi a trântit-o la pământ. Fata s-a prăbușit cu fața în jos, lovindu-se de ciment. Cu ea a căzut și colegul bătăuș dar s-a ridicat repede. În timp ce încerca și eleva să se ridice, colegul a lovit-o cu piciorul în bărbie. Totul a durat câteva secunde și momentele violente au fost surprinse de camerele de supraveghere ale liceului. Pe imagini se vede cum după ce o lovește, mai mulți elevi intervin și îl imobilizează pe agressor, iar fata rămâne la pământ.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/caz-socant-intr-un-liceu-din-mioveni-un-elev-si-a-desfigurat-o-colega-a-lovit-o-cu-piciorul-pana-i-a-rupt-mandibula-2522269

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.