spot_img
38.5 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Caz șocant la Bârlad! O bârlădeancă de peste 40 de ani, violată de trei indivizi, între care și un minor!

- Advertisement -

INCREDIBIL… Trei indivizi din Bârlad, între care și un minor de 17 ani, au ajuns după gratii, în arest preventiv, după ce au violat și apoi au bătut cu bestialitate o femeie în vârstă de peste 40 de ani. Fapta a fost comisă în seara de 4 octombrie, într-o curte de pe strada 1 Mai din Bârlad. Se pare că întâlnirea celor patru a avut loc la o cârciumă, iar cei trei au convins femeia să îi însoțească în imobilul unde au avut loc faptele. Acolo însă lucrurile s-au complicat, iar victima a ajuns să fie violată de toți cei trei indivizi și apoi bătută fără milă. Procurorii au convins instanța că cei trei autori trebuie arestați preventiv pentru 30 de zile.

Pe 4 octombrie, seara, la Bârlad s-a petrecut o faptă îngrozitoare! Poliția a fost sesizată, telefonic, de către un martor, cu privire la faptul că, o femeie de peste 40 de ani, este forțată să întrețină raporturi sexuale, în curtea unui imobil de pe strada 1 Mai, din municipiul Bârlad, de către mai multe persoane. Surse oficiale ne-au precizat că trei indivizi, de 27, 23 și 17 ani, au intrat într-un bar pentru a se “cinsti”, iar acolo au “agățat” femeia, propunându-i să se distreze împreună. Femeia a mers cu cei trei, probabil crezând că merge la o petrecere, însă nu a fost așa!

Apropiații inculpaților dau vina pe femeie, susținând că supărarea a survenit de la faptul că ea le-ar fi cerut bani!

Ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au identificat și probat activitatea infracțională a trei prezumtivi autori, bărbați cu vârste între 27 și 17 ani, din Bârlad, față de care a fost dispusă măsura reținerii pe perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de aceștia, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, Judecătoria Bârlad a emis mandate de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile. Apropiații inculpaților dau însă vina pe femeie, susținând că supărarea a survenit de la faptul că ea le-ar fi cerut bani, iar că doar minorul a avut inițiativa de a plăti, ceilalți participanți la distracția sexuală neavând această intenție! Ba mai mult, unul dintre ei a și luat femeia la bătaie, fiind destul de furios că i s-au cerut bani, iar bătaia primită de femeie a fost una cruntă!

“În cauză, sunt continuate cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, urmând a fi stabilite, cu exactitate, împrejurările în care s-a produs infracțiunea sesizată și dispunerea măsurilor legale”, a precizat inspectorul principal de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cine sunt cei acuzați de viol și arestați preventiv!

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad a emis sentința, trimițând pe cei trei violatori în arest preventiv pentru 30 de zile.

“Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, în dosarul de urmărire penală nr.3827/P/2023 privind pe inculpații Mocanu Alin George, Moraru Sergiu și Teodor Dragoș Alexandru. I. Dispune arestarea preventivă a inculpaților Mocanu Alin George, Moraru Sergiu și Teodor Dragoș Alexandru, cercetați pentru savârșirea infracțiunii de viol, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 06.10.2023 până la data de 04.11.2023, inclusiv. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru cei prezenți și de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunțată în ședința din camera de consiliu azi, 06.10.2023, ora 16.30”, a precizat judecătorul de drepturi și libertăți.

Cei trei avocați ai inculpaților au făcut deja contestație ce se va judeca în curând la Tribunalul Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.