spot_imgspot_img
5.8 C
Vaslui
20-apr.-2024

Cazul bebelușului din Suceava mort după ce a fost botezat revine în prim-plan: INML reface expertiza

- Advertisement -

INML reface expertiza în cazul bebelușului mort la Suceava după ce s-a botezat. Părinții spun că micuțul a înghițit 110 ml de apă la scufundare, iar legiștii suceveni spun că acesta a murit de pneumonie.

Părinții bebelușului mort după ce s-a botezat la o biserică din Suceava în anul 2021 au contestat raportul legiștilor suceveni, care spun că micuțul a murit de pneumonie și așteaptă în următoarea perioadă rezultatul raportului întocmit de medicii din Capitală.

Avocatul părinţilor lui Iustin, Ioan Bulboacă, a primit la acea vreme raportul medico-legal al necropsiei, care arată că nu există nicio legătură între ceremonie şi moartea copilului, care, în opinia legiştilor suceveni, ar fi fost cauzată de o pneumonie severă.

„Cauza la momentul decesului a fost înec şi s-a constatat o cantitate de lichid care a fost înghiţită de copil. În raportul de necropsie nu s-a mai pomenit nimic despre acest lucru şi s-a decis cauza decesului: o pneumonie preexistentă. Lucru acesta nu corespunde adevărului. Dacă exista cel mai mic semn de boală, copilul era dus la medic, nu la botez”, susţine sursa citată…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/cazul-bebelusului-din-suceava-mort-dupa-ce-a-fost-2223639.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.