22.5 C
Vaslui
28-sept.-2022

Cazul Boldea – Percheziţii, sechestru şi iubiri cu implicaţii… minore

- Advertisement -

În urma percheziţiilor, care au avut loc vineri după-amiază la garajul lui Mihail Boldea, procurorii DIICOT au dat un comunicat de presă în care au sintetizat acţiunile efectuate săptămâna trecută în dosarul în care deputatul este acuzat.

Astfel, procurorii au certificat faptul că au pus sub sechestru asigurator pe şase imobile (două apartamente şi patru terenuri) situate în judeţul Galaţi, toate fiind proprietatea lui Mihail Boldea. Sub sechestru au fost puse şi trei apartamente, proprietatea lui George Ştefan Boldea, dar şi un apartament şi o casă (cea situată pe strada Arcaşilor) aflate în proprietatea lui Gheorghe Boldea. Conform datelor furnizate de DIICOT, sechestru asigurator a fost aplicat şi asupra unui apartament aflat în proprietatea învinuitei Mihaela Barabanciuc, secretara de la cabinetul parlamentar al lui Boldea.

Vizavi de aceasta din urmă, apar în context informaţii interesante. Deputatul a pomenit-o, în intervenţiile telefonice avute la televizor, atât pe Mihaela Barabanciuc, cât şi pe fiica de doar 16 ani a acesteia, spunând că au fost ţinute amândouă un timp îndelungat la sediul DIICOT, fără a se ţine cont de vârsta minorei. De asemenea, Boldea le-a transmis anchetatorilor să îi lase iubita în pace, fără a preciza cine este aceasta. Ei bine, potrivit surselor noastre, iubita lui este una şi aceeaşi persoană cu fiica de 16 ani a Mihaelei Barabanciuc.

Procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurator şi asupra sumelor de 130.000 de euro şi 240.000 de lei, virate de către inculpatul Boldea Mihail în conturile bancare deschise pe numele a doi învinuiţi din dosar, conturi pe care el avea împuternicire. Indisponibilizate au fost şi cele patru conturi bancare deschise de Boldea pe numele lui la patru unităţi bancare.

Cercetările în acest dosar sunt în plină desfăşurare, iar astăzi vor fi din nou audiaţi la DIICOT atât mezinul familiei, George Ştefan, cât şi tatăl deputatului, Gheorghe Boldea.

www.viata-libera.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.