spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Cazul de coșmar al Alinei, fata care doarme în stradă cu cățeii ei. „Niciunde nu le va fi mai bine decât cu mine”

- Advertisement -

Alina, o româncă stabilită de zeci de ani în Spania, a ajuns șomeră și stă în stradă din cauză că nu își găsește loc de muncă. Spania este în ultimii 10-15 ani printre țările cu cel mai ridicat șomaj, iar străinii au de multe ori o viață grea.

Alina a fost timp de 15 ani chelneriță, iar apoi a lucrat alți ani buni la un depozit. Criza provocată de măsurile luate și în Spania pe timpul pandemiei au făcut ca românca să rămână șomeră. Și pentru că un necaz nu vine niciodată singur, Alina a ajuns să doarmă pe stradă, în mașina ei, din cauză că nu mai are bani de chirie, dar nu-și găsește nici loc de muncă. De altfel, Spania este una dintre țările cu cea mai mare rată de șomaj.

Rezidenții străini, dar și tinerii absolvenți sunt cei mai afectați, iar rata şomajului din Spania a ajuns la aproape 15%, ceea ce înseamnă că numărul spaniolilor fără loc de muncă a depăşit pragul de trei milioane. Creşterea şomajului este alarmantă în special în rândul tinerilor spanioli cu vârste sub 25 ae ani, rata se apropie de 50%. La fel de grav, aproape un milion de familii au toţi membrii în şomaj. Ca termen de comparație, în România rata șomajului este de 5,4%. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/cluj-napoca/cazul-de-cosmar-al-alinei-fata-care-doarme-in-2239715.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.